ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Καμπετσής: "Είμαι εδώ και θα τιμήσω τον Παναθηναϊκό"

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΩΝ ΑΠΟΚΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΩΝ ΑΠΟΚΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αργύρης Καμπετσής κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του από το Παναθηναϊκό πήρε θέση για τον ντόρο που είχε δημιουργηθεί με παλιότερα σχόλια του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τι είπαν όλα τα νεα αποκτήματα των πρασίνων.

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής η παρουσίαση των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων του Παναθηναϊκού. Οι πράσινοι παρουσίασαν τους Νίκο Βέργο, Αργύρη Καμπετσή, Αχιλλέα Πούγγουρα, Νώντα Παντελάκη και Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Πρώτος το λόγο πήρε ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης. Ο νεαρός μπακ τόνισε αρχικά: "Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην ομάδα, είμαστε έτοιμοι να τα δώσουμε όλα".

Σε ερώτηση που του έγινε για την παρουσία του στην Αγγλία και εάν αυτή θα τον βοηθήσει είπε: "Σίγουρα με έχει βοηθήσει η μετακίνηση μου στο εξωτερικό, έχω πάρει καλά μαθήματα για τον τρόπο παιχνιδιού και είμαι έτοιμος να δώσω το 100% για τον Παναθηναϊκό".

Ο επόμενος που πήρε το λόγο ήταν ο Αργύρης Καμπετσής. Ο πρώην επιθετικός της Ντόρτμουντ στις πρώτες του δηλώσεις αναφέρθηκε και στον ντόρο που έχει γίνει με παλιότερες αναρτήσεις που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όταν έπαιζε στον Ολυμπιακό.

"Χαίρομαι που είμαι εδώ. Να ευχαριστήσω τους κ. Νταμπίζα και Δώνη. Η ομάδα θα είναι μια γροθιά η ομάδα φέτος, και χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας. Θέλω να πω ότι έχει γίνει κάποιος ντόρος στα σόσιαλ μίντια, θέλω να πω στον κόσμο του Παναθηναϊκό ότι είμαι εδώ και θα τιμήσω τον Παναθηναϊκό και θα σεβαστώ τους αντιπάλους κάτι που δεν είχα κάνει στην παιδική μου ηλικία" τόνισε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια σε ερώτηση που του έγινε για την Ντόρτμουντ και την παρουσία του εκεί είπε: "Η Μπορούσια ήταν μια μεγάλη ομάδα έχω μαζέψει αρκετά, θεωρώ ότι ήταν ένα καλό βήμα αλλά τώρα είμαι εδώ".

Σε ερώτηση για τη θέση στην οποία του αρέσει να αγωνίζεται δήλωσε: "Πρώτη μου θέση είναι αυτή του σέντερ φορ, σαν δεύτερη και σαν δεκάρι".

Τέλος για το πως τον υποδέχτηκαν οι νέοι του συμπαίκτες τόνισε: "Με υποδέχτηκαν αρκετά καλά οι συμπαίκτες μου". Ενώ για το επίπεδο της ετοιμότητας του απάντησε: " Έκανα κανονικά προετοιμασία με την παλιά μου ομάδα. Είμαι 100% έτοιμος για να βοηθήσω".

Ο Νώντας Παντελάκης είπε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στον Παναθηναϊκό και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα, θα δίνω πάντα το 100%".

Τέλος, ο Αχιλλέας Πούγγουρας δήλωσε: "Το ότι βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα με χαροποιεί πάρα πολύ. Από την πρώτη στιγμή που έμαθα ότι υπάρχει ενδιαφέρον για μένα δεν το σκέφτηκα καν. Είναι βήμα παραπάνω για μένα. Από την πρώτη ημέρα που βρέθηκα στα αποδυτήρια όλοι μου φέρθηκαν με τον καλύτερο τρόπο και νιώθω ήδη αυτή την ομάδα ότι είναι σπίτι μου".

Και σε ερώτηση για το σύστημα με το οποίο παίζει ο Παναθηναϊκός, το 3-5-2 υποστήριξε:
" Δουλεύουμε κάθε μέρα το σύστημα που θέλει ο προπονητής και θα γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι".

Από την πλευρά του ο Νίκος Βέργος δήλωσε: "Θέλω να πω πως είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και είμαι έτοιμος για τη νέα πρόκληση που έχω στην καριέρα μου".

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για την μεταπήδηση από τον Ολυμπιακό και τα όσα μπορεί να ακουστούν: "Από τη στιγμή που είμαι εδώ βρίσκομαι εδώ και είμαι έτοιμος για τις προσκλήσεις που θα έχω στο μέλλον".

Να τονίσουμε ότι στην παρουσίαση δεν ήταν ο Μαρκ Σιφναίος ο οποίος θα παραχωρηθεί δανεικός.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ