Και τυπικά ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό ο Κουτρουμπής

Κουτρουμπής

Και τυπικά παρελθόν αποτελεί για τον Παναθηναϊκό ο Γιώργος Κουτρουμπής. Η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών ανακοίνωσε ότι ο 27χρονος έμεινε ελεύθερος.

Ο Γιώργος Κουτρουμπής είναι και τυπικά ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό. Η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών έκανε την Πέμπτη (18/1) γνωστό ότι το συμβόλαιο του 27χρονου με το "τριφύλλι" έχει λυθεί και πως η έκδοση της απόφασης μετά τη δικαστική διαμάχη των δύο πλευρών αναβλήθηκε.

Αναλυτικά: "Κατά την τελευταία της συνεδρίαση η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις: "Αναγνώρισε ότι η μεταξύ του ποδοσφαιριστή Γεωργίου Κουτρουμπή και της ΠΑΕ με την επωνυμία «ΠΑΕ Παναθηναϊκός Α.Ο.», καταρτισθείσα από 16.1.2017 σύμβαση λύθηκε από 27-12-2017 με αποκλειστική υπαιτιότητα της καθ’ ής.

Κατά τα λοιπά χωρίζεται η υπόθεση και αναβάλλεται η έκδοση της απόφασης μαζί με τη σύνταξη του σκεπτικού αυτής για το άνω διατακτικό". Ο Κουτρουμπής έπαιζε στον Παναθηναϊκό από τη σεζόν 2013-2014, καταγράφοντας 158 συμμετοχές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο Κουτρουμπής θέλει να μείνει ελεύθερος άμεσα
Κουτρουμπής: "Μη μου ζαλίζετε τα..., ασχοληθείτε με τον ηθοποιό"

Photo credits: Eurokinissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Daily Stormer: Τι διάβασα στο Νο1 νεοναζιστικό site του κόσμου

Μια βουτιά στον μεγαλύτερο οχετό μίσους (*Ακολουθούν αναγκαστικά σκληροί χαρακτηρισμοί και εικονες).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24