ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η Σπάρτα Πράγας δεν ξεχνάει τον Κουρμπέλη

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Κουρμπέλης EUROKINISSI SPORTS

Ο Ζντένεκ Σκάζνι θέλει να φέρει στην Τσεχία τον Δημήτρη Κουρμπέλη και ετοιμάζει νέα πρόταση στον Παναθηναϊκό.

Ο Ζντένεκ Σκάζνι δεν έχει ξεχάσει τον Δημήτρη Κουρμπέλη... Παρά την άρνηση του Παναθηναϊκού πριν δύο εβδομάδες, η Σπάρτα Πράγας δεν εγκαταλείπει τη διεκδίκηση του 25χρονου αμυντικού χαφ.

Ο Σκάζνι θέλει να δυναμώσει τον μεσοαμυντικό "άξονα" του με έναν "κόφτη" και έναν στόπερ. Οι βασικές επιλογές του είναι ο Δημήτρης Κουρμπέλης και ο 25χρονος Τσέχος στόπερ, Γιάκουμπ Μπράμπετς.

Ο Παναθηναϊκός είχε ζητήσει 3,5 εκατομμύρια ευρώ από τη Σπάρτα και ο Σκάζνι θεωρεί υπερβολικό το ποσό. Ωστόσο, ο αθλητικός διευθυντής της τσέχικης ομάδας εκτιμά ότι οι απαιτήσεις του Τριφυλλιού θα έχουν μειωθεί σημαντικά στο μεσοδιάστημα.

Τις πληροφορίες επιβεβαίωσε «πηγή» από τη διοίκηση της Σπάρτα μιλώντας στην τσεχική ιστοσελίδα isport.cz: "Έχουμε επαφή με τους δύο παίκτες και διαπραγματευόμαστε. Για την ώρα, δεν έχουμε ένδειξη ότι έχει ναυαγήσει κάποια από τις δύο περιπτώσεις. Σε κάθε περίπτωση, δεν θέλουμε να περιμένουμε. Σε λιγότερο από δύο εβδομάδες η ομάδα αρχίζει την προετοιμασία και θέλουμε να τους έχουμε κλείσει".

To Μundial έρχεται στο mail σου! Κάνε εγγραφή στο newsletter του SPORT 24 για να μαθαίνεις καθημερινά ό,τι συμβαίνει στα γήπεδα της Ρωσίας!

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ