ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η πρωτιά του Λέτο στο Κύπελλο Ελλάδος

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Λέτο μαζί με τον Αραχούχο είναι οι δυο πρώτοι σκόρερ των ομάδων του "big 4" στο Κύπελλο Ελλάδος με τέσσερα τέρματα αλλά ο Αργεντινός φορ του Παναθηναϊκού τα έχει πετύχει σε μικρότερο χρόνο συμμετοχής. (VIDEO)

Σεμπαστιάν Λέτο και Σέρχιο Αραούχο βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα στα παιχνίδια Κυπέλλων των ομάδων τους κόντρα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό αντίστοιχα.

Μάλιστα και για τους δυο αυτό ήταν το 4ο φετινό τους γκολ στον θεσμό και προηγούνται στον πίνακα των σκόρερ ανάμεσα στους παίκτες των ομάδων του "big 4" που βρίσκονται στα ημιτελικά.

Φυσικά θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Αραούχο έχει προλάβει να παίξει μόνο στα ματς που έδωσε η ΑΕΚ από τον Ιανουάριο και μετά όταν είχε αποκτηθεί ο Αργεντινός.

Από την άλλη ο Λέτο στα πρώτα ματς της φάσης των ομίλων δεν έπαιξε ενώ εν συνεχεία δεν χρειάστηκε να αγωνιστεί και στις αναμετρήσεις με τον Κισσαμικό ή τον Αστέρα όπου το τριφύλλι είχε εξασφαλίσει από το πρώτο παιχνπίδι την πρόκριση.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ο μεν Λέτο να έχει πετύχει τέσσερα γκολ σε πέντε αγώνες ενώ ο Αραούχο έχει βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα τέσσερις φορές σε τέσσερα ματς. Όσο για τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό πρώτοι σκόρερ είναι οι Μυστακίδης, Πάρντο που έχουν από τρία.

Η Λέτο όμως έχει μια ξεχωριστή πρωτιά και αυτή είναι πως σκοράρει σε πιο τακτό χρονικό διάστημα. Ο φορ των πράσινων μπορεί να έχει παίξει σε πέντε αναμετρήσεις αλλά μόνο σε μια έπαιξε 90 λεπτά και σε όλες τις υπόλοιπες αγωνίστηκε πολύ λιγότερο. Αντιθέτως ο Αραούχο μετράει σχεδόν τρία 90λεπτα και τα 80 λεπτά που έπαιξε στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Οι αριθμοί λένε πως ο Λέτο έχει πετύχει 4 γκολ σε 225 λεπτά συνολικά, κάτι που μεταφράζεται σε ένα 1 γκολ ανά 56,25 λεπτά ενώ ο Αραούχο έχει τέσσερα τέρματα σε 349 λεπτά κάτι το οποίο σημαίνει πως σκοράρει 1 γκολ ανά 87,25 λεπτά.

Φυσικά και οι δυο τους έχουν μπροστά τους ένα ακόμα παιχνίδι για να αυξήσουν την παραγωγικότητα τους και από τη στιγμή που οι ομάδες τους έχουν το προβάδισμα για τον μεγάλο τελικό θα έχουν ένα ακόμη ματς για να διεκδικήσουν τον τίτλο του πρώτου σκόρερ.

Να σημειώσουμε ότι στον Παναθηναϊκό πίσω από τον Λέτο βρίσκεται ο Μπεργκ που έχει μέχρι στιγμής τρία τέρματα ενώ στην ΑΕΚ πίσω από τον Αραούχο είναι ο Πέκχαρτ επίσης με τρία γκολ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ