ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η ΠΑΕ θα πληρώσει ένα μισθό στους εργαζομένους

Η ΠΑΕ θα πληρώσει ένα μισθό στους εργαζομένους

Μετά από αρκετό καιρό, οι εργαζόμενοι στον Παναθηναϊκό θα δουν το χρώμα του χρήματος, έστω και περιορισμένα. Ήρθε στην Αθήνα ο Βλαχοδήμος, αλλά όχι ακόμα τα χρήματα της μεταγραφής, προσωρινή λύση με τον Τελάντερ. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Ημέρα πληρωμής θα είναι η Παρασκευή (13/10) για τους εργαζομένους στον Παναθηναϊκό. Όλοι, με εξαίρεση τους ποδοσφαιριστές, θα πληρωθούν έναν μισθό από τους χρωστούμενους, που σε μερικές περιπτώσεις η καθυστέρηση έχει αγγίξει το πεντάμηνο...Η διοίκηση έχει εξασφαλίσει ένα κονδύλι 180.000 ευρώ, ώστε να ανταποκριθεί στη μισθοδοσία, που είναι πολύ σημαντικά, παρότι δεν λύνει το συνολικό πρόβλημα. Άλλωστε, στην πλειονότητα τους πρόκειται για υπαλλήλους που λαμβάνουν από 800 έως 1.200 ευρώ.

Συγκεκριμένα, θα δοθεί μισθός στον Ουζουνίδη και στους συνεργάτες του, στους διοικητικούς υπαλλήλους στην ΠΑΕ, σε όσους απασχολούνται με τα της ομάδας και με το "Γεώργιος Καλαφάτης" και στο προπονητικό επιτελείο της ακαδημίας. Η πρόθεση της διοίκησης είναι να κρατήσει ένα ανάλογο ποσό από τη μεταγραφή του Βλαχοδήμου, ώστε να καταβάλλει ακόμα έναν μισθό στους υπαλλήλους την επόμενη εβδομάδα. Ωστόσο, αυτό θα ξεκαθαρίσει στις επόμενες ημέρες και μετά την ιεράρχηση των υποχρεώσεων. Σε ότι αφορά τους ποδοσφαιριστές, η δόση Οκτωβρίου που πρέπει να καταβληθεί αγγίζει το 1,2 εκατομμύρια ευρώ, όμως ακόμα υπάρχει χρόνος και η πληρωμή μεταβάλλεται για αργότερα.

ΓΥΡΙΣΕ Ο ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΣ

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος επέστρεψε στην Αθήνα την Πέμπτη (12/10), αφού ολοκλήρωσε τα διαδικαστικά για τη μεταγραφή του στη Μπενφίκα. Ο 23χρονος τερματοφύλακας θα πάρει μέρος στην προπόνηση της Παρασκευής (13/10) και υπολογίζεται από τον Ουζουνίδη για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Λάρισα, τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου. Όσο για το πότε θα μετακομίσει μόνιμα στη Λισαβόνα, θα περιμένει ειδοποίηση από τον προπονητή, Ρούι Βιτόρια, αφού ακόμα δεν έχει μάθει κάτι σχετικά. Τέλος, η ΠΑΕ θα λάβει περίπου 1,3 εκατομμύρια ευρώ από την πώληση του (περίπου 200.000 ευρώ θα κρατήσουν οι Παναγιώτης και Οδυσσέας Βλαχοδήμος και το γραφείο μάνατζερ για οφειλές) και τα χρήματα θα πληρωθούν στη διάρκεια της επόμενης εβδομάδας.

ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΛΥΣΗ ΜΕ ΤΕΛΑΝΤΕΡ

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού κατάφερε να συμφωνήσει με τον Στάθη Ταυλαρίδη στο... παρά ένα της εκδίκασης της προσφυγής και εξασφάλισε χρόνο για να εξοφλήσει τη δόση Οκτωβρίου. Κάτι ανάλογο συνέβη με τον Ράσμους Τελάντερ, έστω και αν αυτός δεν είχε προσφύγει στην ΕΠΟ. Ο Δανός στόπερ συναίνεσε να πληρωθεί τμηματικά τις οφειλόμενες 41.000 ευρώ του μήνα και να κάνει υπομονή, αλλά κατέστησε σαφές πως δεν θα έχει ανάλογη στάση στο μέλλον. Επιπλέον, δεν δείχνει θετικός να συζητήσει για τη σύναψη νέου διακανονισμού, με πιο συμφέροντες όρους για την ΠΑΕ.

Photo credits: Eurokinissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24