ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η ΠΑΕ ενημέρωσε τη Θύρα 13 για τα οικονομικά

Η ΠΑΕ ενημέρωσε τη Θύρα 13 για τα οικονομικά

Οι Κωνσταντίνου και Τουμαζάτος ενημέρωσαν αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών για τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ και την Πέμπτη θα μεταφέρουν την εικόνα και στο σύνολο του κόσμου του Τριφυλλιού.

Το απόγευμα της Τετάρτης (11/10) αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού επισκέφτηκε τα γραφεία της ΠΑΕ, προκειμένου να ενημερωθεί από τους διοικούντες για την οικονομική κατάσταση. Ήταν ένα πάγιο αίτημα, που εκφράστηκε με απόλυτο τρόπο στην τελευταία ανακοίνωση της Θύρας 13.

Για περίπου δύο ώρες, ο πρόεδρος Βασίλης Κωνσταντίνου και ο γενικός διευθυντής, Αγησίλαος Τουμαζάτος, έδωσαν πληροφορίες στους οπαδούς για τα οικονομικά και για τα ποσά που χρειάζεται ο Παναθηναϊκός, ώστε να ανταποκριθεί στις άμεσες και στις μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις του.

Οι παριστάμενοι οργανωμένοι ζήτησαν να παρασχεθεί ενημέρωση σε όλους τους φίλους του Τριφυλλιού, προκειμένου να μην αναλάβουν αυτοί κάτι τέτοιο. Η διοίκηση έκανε αποδεκτό το αίτημα και στη διάρκεια της Πέμπτης (12/10), αναμένεται να δημοσιοποιήσει τα στοιχεία μέσω διαδικτύου.

Από εκεί και πέρα, θα γνωστοποιήσει παράλληλα μερικές δράσεις, προκειμένου να πετύχει τη συνδρομή του κόσμου στην προσπάθεια για τη συντήρηση της εταιρίας. Περισσότερα θα γίνουν γνωστά μέσω ανακοινώσεων που θα βγουν από την ΠΑΕ αύριο.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΤΡΙΦΥΛΛΙΟΥ

Οι παλαίμαχοι κατηγορούν την ΠΑΕ για σκόπιμη κωλυσιεργία

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24