ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φύσσας: "Συνδυασμός ταλέντου με αφομοίωση σωστής νοοτροπίας"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ15 / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ15 / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τάκης Φύσσας ήταν χαρούμενος για την επικράτηση του Παναθηναϊκού Κ15 με 4-1 επί του Ολυμπιακού κάτι που έδειξε και με σχετικό ποστάρισμα του στο instagram.

Το πρώτο "αιώνιο" ντέρμπι σε επίπεδο Super League βάφτηκε πράσινο με τον Παναθηναϊκό Κ15 να επικρατεί εκτός έδρας με 4-1 του Ολυμπιακού σε ένα ματς που διεξήχθη στις αθλητικές εγκαταστάσεις των "ερυθρόλευκων".

Ο τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών του τριφυλλιού, Τάκης Φύσσας, παρακολούθησε από κοντά τη προσπάθεια και τη μεγάλη επικράτηση του Παναθηναϊκού και χάρηκε απίστευτα από την απόδοση και το σκορ της νίκης.

Ο Φύσσας με ποστάρισμα του στο instagram τόνισε πως ο συνδυασμός του ταλέντου που υπάρχει στην ακαδημία του τριφυλλιού σε συνδυασμό με την αφομοίωση της σωστής νοοτροπίας και του αθλητικούς τρόπου ζωής δημιουργούν μια ομάδα με κυριαρχία.

Χαρακτηριστικά ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού έγραψε:

" Ο συνδυασμός του ταλέντου με την αφομοίωση της σωστής νοοτροπίας,του αθλητικού τρόπου ζωής και της απόλυτης συγκέντρωσης στο στόχο δημιουργεί ομάδα με κυριαρχία και δίνει κίνητρο για την συνέχεια".

Φύσσας: "Συνδυασμός ταλέντου με αφομοίωση σωστής νοοτροπίας"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ