ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ερντογάν για Κοτς - Παναθηναϊκό: "Όλοι μας οι νέοι ενδιαφέρουν άλλες ομάδες"

Ερντογάν για Κοτς - Παναθηναϊκό: "Όλοι μας οι νέοι ενδιαφέρουν άλλες ομάδες"

Οι Τούρκοι ανέφεραν την Τρίτη (28/4) ότι ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Οζάν Κοτς της Μπούρσασπορ και ο τεχνικός της διευθυντής, Σελτσούκ Ερντογάν, απάντησε για το θέμα στο Sport24.gr.

Tην Τρίτη (28/4) δημοσιεύτηκε στην Τουρκία ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Οζάν Κοτς της Μπούρσασπορ. Συγκεκριμένα, στην ιστοσελίδα ajansspor γράφτηκε ότι οι "πράσινοι", αλλά και οι Ρέιμς, Αλμερία, Λόιβεν και Σερκλ Μπριζ, τσεκάρουν την περίπτωσή του.

Το Sport24.gr ζήτησε το σχόλιο του Σελτσούκ Ερντογάν το θέμα. Πρόκειται για τον τεχνικό διευθυντή της Μπούρσασπορ, ο οποίος δίχως να επιβεβαιώσει, αλλά και δίχως να διαψεύσει, απάντησε:

"Οι νέοι μας ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές είναι συνεχώς κάτω από παρακολούθηση και ενδιαφέρουν άλλες ομάδες". Ο Οζάκ Κοτς είναι γεννημένος στις 6 Ιανουαρίου 2001, υπό προϋποθέσεις μπορεί να αγωνιστεί ως στόπερ, ενώ έχει συμβόλαιο στη Μπούρσασπορ μέχρι το 2023.

Η ομάδα του συμμετέχει στη δεύτερη κατηγορία και έπειτα από 28 αγωνιστικές βρισκόταν στην τρίτη θέση, στο -1 από τη δεύτερη Ερζουρούμσπορ και στο -7 από την πρώτη Hatayspor. Φέτος έχει πραγματοποιήσει φέτος 18 συμμετοχές, εκ των οποίων τις 14 στο πρωτάθλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ