ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ερασιτέχνης σε ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Δώστε μας τα κλειδιά της Λεωφόρου"

ΔΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΔΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) (EUROKINISSI)

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός έστειλε νέο εξώδικο στην πράσινη ΠΑΕ με το οποίο κατήγγειλε τις συμβάσεις που έχουν υπογράψει οι δυο πλευρές και ζήτησε τα κλειδιά της Λεωφόρου και των περιβαλλόντων χώρων.

Στο επόμενο στάδιο πέρασε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός την κόντρα του με την πράσινη ΠΑΕ καταγγέλλοντας τη σύμβαση για την Λεωφόρο και ζητώντας από τους ανθρώπους του τριφυλλιού να παραδώσουν τα κλειδιά της Λεωφόρου.

Την ώρα δηλαδή που έλεγε η διορία της ΠΑΕ για να πάρει το παραχωρητήριο στα χέρια της ο Ερασιτέχνης απαντούσε με νέο εξώδικο.

Αυτό ανέφερε:

« Σας δηλώνουμε πως καταγγέλλουμε το ως άνω από 30.12.2013 ιδιωτικό συμφωνητικό μισθώσεως καθώς επίσης την από 12.3.2014 πρόσθετη πράξη ιδιωτικού συμφωνητικού και την από 12.4.2018 τροποποίηση ιδιωτικού συμφωνητικού.

Σας καλούμε για τον λόγο αυτόν από της επελεύσεως των έννομων αποτελεσμάτων της καταγγελίας να μας αποδώσατε τη χρήση του γηπέδου του Παναθηναϊκού (Στάδιο Απόστολος Νικολαΐδης) και να μας παραδώσετε τα κλειδιά του κτηρίου και των περιβαλλόντων χώρων.

Αλλιώς θα προβούμε σε κάθε ενέργεια προς υπεράσπιση των νόμιμων δικαιωμάτων μας».

Η κόντρα των δυο πλευρών μαίνεται και όλα δείχνουν πως οι δυο πλευρές θα οδηγηθούν στα δικαστήρια προκειμένου να βρεθεί λύση και όπως φαίνεται το ΟΑΚΑ δεν είναι τόσο μακριά.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ