ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επίσημο: Ανανέωσε για τρία χρόνια στον Παναθηναϊκό ο Κότσαρης

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΙΛΜΠΟΥΡΓΚ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ / ΦΙΛΙΚΟ / ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΙΛΜΠΟΥΡΓΚ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ / ΦΙΛΙΚΟ / ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Κωνσταντίνος Κότσαρης συμφώνησε να ανανεώσει το συμβόλαιο του που έληγε τον προσεχή Δεκέμβριο για τρία χρόνια ακόμα.

Ναι στην πρόταση του Παναθηναϊκού ώστε να ανανεώσει το συμβόλαιο του για τρία χρόνια ακόμα είπε ο Κωνσταντίνος Κόσταρης. Ο 22χρονος γκολκίπερ του οποίου το συμβόλαιο έληγε τον προσεχή Δεκέμβριο δέχθηκε πρόταση από το Νίκο Νταμπίζα στην οποία απάντησε θετικά.

Μάλιστα η πράσινη ΠΑΕ εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση για την ανανέωση του συμβολαίου του διεθνούς με την Ελπίδων γκολκίπερ που αναφέρει:

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου του Κώστα Κότσαρη για τρία χρόνια ακόμα. Ο Κότσαρης που αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα, γεννήθηκε στις 25/7/1996, εντάχθηκε από μικρός στην ακαδημία του Παναθηναϊκού και στα 19 του ανέβηκε στη πρώτη ομάδα.

Ντεμπούτο με τα πράσινα έκανε στις 8 Ιανουαρίου 2015 στον αγώνα κυπέλλου με τα Χανιά.Τη σεζόν 2016-17 αγωνίστηκε στην Ομόνοια και την επόμενη επέστρεψε στον Παναθηναϊκό. Το συμβόλαιο του έληγε τον προσεχή Δεκέμβριο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ