ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εκτός για είκοσι μέρες ο Γιόχανσον στον Παναθηναϊκό

SUPERLEAGUE / ËÁÑÉÓÁ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA)
SUPERLEAGUE / ËÁÑÉÓÁ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA) EUROKINISSI

Ο Γιόχανσον υπέστη θλάση στον αριστερό μηριαίο και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τις επόμενες τρεις εβδομάδες χάνοντας τα ματς με ΠΑΣ Γιάννινα, Παναιτωλικό και Αστέρα.

Όχι μόνο το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα αλλά και τις αναμετρήσεις με Παναιτωλικό για το Κύπελλο και Αστέρα για το πρωτάθλημα θα χάσει ο Ματίας Γιόχανσον μετά τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Σουηδός ποδοσφαιριστής.

Ο αμυντικός των πράσινων υπέστη θλάση στον αριστερό μηριαίο και θα πρέπει να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 15-20 μέρες. Κάτι το οποίο σημαίνει πως είναι σίγουρα... οφ για τις τρεις αναμετρήσεις που ακολουθούν σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και θα επανέλθει μετά την διακοπή των εθνικών ομάδων που είναι μετά το ματς με τον Αστέρα.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε: "Στα τελευταία λεπτά της σημερινής προπόνησης ο Ματίας Γιόχανσον ένιωσε ξαφνικό πόνο στους οπίσθιους μηριαίους (αριστερά) και το υπερηχογράφημα που έκανε άμεσα στο ΥΓΕΙΑ έδειξε θλάση δεύτερου βαθμού εντοπισμένη στο κάτω τριτημόριο του δικέφαλου μηριαίου. Θα ακολουθήσει πρόγραμμα αποθεραπείας και θα μείνει εκτός προπονήσεων για 15-20 ημέρες".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ