ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εξαντλεί τα περιθώρια για τον Σίγκθορσον ο Παναθηναϊκός

Nantes's Kolbeinn Sigthorsson, left, challenges for the ball with Nice's Nampalys Mendy during their French League One soccer match, Saturday, Oct. 3, 2015, in Nice stadium, southeastern France. (AP Photo/Lionel Cironneau)
Nantes's Kolbeinn Sigthorsson, left, challenges for the ball with Nice's Nampalys Mendy during their French League One soccer match, Saturday, Oct. 3, 2015, in Nice stadium, southeastern France. (AP Photo/Lionel Cironneau) AP PHOTO/LIONEL CIRONNEAU

Ο Νίκος Νταμπίζας περιμένει τις εξελίξεις με την αποδέσμευση του Κόλμπεϊν Σίγκθορσον από τη Ναντ, αλλιώς θα ενεργοποιήσει τη συμφωνία με τον Μακέντα. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Κάθε περιθώριο θα εξαντλήσει ο Νίκος Νταμπίζας, προκειμένου να κλείσει τη μεταγραφή του Κόλμπεϊν Σίγκθορσον. Ο τεχνικός διευθυντής διατηρεί ανοιχτό δίαυλο με τον αδερφό του ποδοσφαιριστή και μάνατζερ του, Άντρι και περιμένουν την απάντηση των ιθυνόντων της Ναντ.

Η πλευρά του Ισλανδού επιθετικού έχει αναλάβει τις επαφές με τη διοίκηση της γαλλικής ομάδας, για να πετύχει τη λύση του συμβολαίου του. Βέβαια, η συζήτηση δεν είναι εύκολη και έχει "κολλήσει" στην αποζημίωση που ζητά ο Σίγκθορσον και που προσπαθούν να αποφύγουν οι άνθρωποι της Ναντ. Ωστόσο, οι πληροφορίες από τη Γαλλία αναφέρουν ότι η επίλυση της υπόθεσης συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να επιτευχθεί.

Το χρονικό όριο για τον Σίγκθορσον θα λήξει το βράδυ της Παρασκευής (31/8) με το τέλος της θερινής μεταγραφικής περιόδου. Αν ο Σίγκθορσον αποδεσμευτεί εντός της ημέρας, τότε έχει δικαίωμα να υπογράψει στον Παναθηναϊκό το Σάββατο ή την Κυριακή εκμεταλλευόμενος το "παράθυρο" του Σεπτεμβρίου για τους ελεύθερους.

Ταυτόχρονα με τον Σίγκθορσον, ο Νταμπίζας έχει επικοινωνία με ακόμα έναν επιθετικό, το όνομα του οποίου δεν έχει διαρρεύσει. Στην περίπτωση που δεν έχει θετική κατάληξη με κανέναν από τους δύο, τότε ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού θα ενεργοποιήσει τη συμφωνία με τον Φεντερίκο Μακέντα, ο οποίος αναμένει την κλήση από την Αθήνα.

Ο Νταμπίζας δεν σκοπεύει να καθυστερήσει άλλο για τον επιθετικό, αφού από την έρευνα του στην αγορά διαπίστωσε ότι δεν υπάρχει άλλη αξιόλογη επιλογή. Επομένως, δεν έχει λόγο να χρονοτριβήσει και εντός της ημέρας, θα γνωστοποιήσει τον "φουνταριστό" που θα συμπληρώσει το ρόστερ του Παναθηναϊκού.

PHOTO CREDITS: AP Photo/Lionel Cironneau

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ