ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δώνης: "Όταν ολοκληρωθεί το παζλ, θα είμαστε μια δυνατή ομάδα"

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ / ΜΠΡΕΝΤΑ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
Donis, Dabizas (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο Γιώργος Δώνης μετά το τέλος του φιλικού με τη Μπρέντα στάθηκε στις δοκιμές που έκανε στη μεσαία γραμμή και εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη φετινή πορεία του Παναθηναϊκού.

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το φιλικό του Παναθηναϊκού με τη Μπρέντα αλλά ο Γιώργος Δώνης έβγαλε αρκετά χρήσιμα συμπεράσματα όπως τόνισε στις δηλώσεις του.

Ο 50χρονος τεχνικός μάλιστα εξέφρασε την αισιοδοξία του πως όταν ολοκληρωθεί το παζλ των μεταγραφών ο Παναθηναϊκός θα είναι μια δυνατή ομάδα.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης, υποστήριξε με το τέλος της αναμέτρησης:

"Γενικώς ήταν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, σε ένα όμορφο γήπεδο, είδαμε πράγματα που θέλαμε μεσοεπιθετικά. Ήταν λίγο δύσκολο το παιχνίδι για εμάς γιατί έχοντας τα προβλήματα του Μπουζούκη και του Κουρμπέλη αλλά και του Χρήστου που έπαιξε στο προηγούμενο φιλικό 70' λεπτά έπρεπε να βρούμε λύσεις στη μεσαία γραμμή.

Γενικά πέρα από το συγκεκριμένο παιχνίδι αυτές οι δεκαπέντε μέρες είναι ένα ωραίο και καλό διάστημα. Ένα διάστημα εκπαίδευσης. Ένα διάστημα όπου έχουμε γυμναστεί καλά, έχουμε βάλει τις πρώτες βάσεις. Θα συνεχίσουμε στο ίδιο επίπεδο μέχρι να ολοκληρωθεί και το ρόστερ μας και όταν ολοκληρωθεί το παζλ θα είμαστε μια δυνατή ομάδα".

Για το αν έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα των παικτών του στην προετοιμασία:
" Περίμενα ότι θα ήμασταν βελτιωμένοι σε σχέση με πέρυσι και σε ομαδικό επίπεδο αλλά και σε ατομικό. Οι παίκτες μου από τη μέρα που τελείωσε η περσινή σεζόν μέχρι σήμερα έχουν δείξει τρομερό επαγγελματισμό που έχω μείνει και εγώ έκπληκτος".

Και σε ερώτηση για τη μεταγραφική ενίσχυση είπε:
"Ο πρώτος που δεν θα ήθελα να αργήσουν είμαι εγώ. Γιατί δεν είναι εύκολο όταν οι ποδοσφαιριστές δεν έχουν και μεγάλο βαθμό ετοιμότητας να μπουν σε μια διαδικασία των τελευταίων δυο-τριών εβδομάδων πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Από την άλλη βέβαια είναι σημαντικό να βρούμε τους κατάλληλους παίκτες ώστε να έχουμε μια 20άδα δυνατή. Κάνουμε μεγάλες προσπάθειες, δυσκολευόμαστε σε κάποιες θέσεις ιδίως του αμυντικού χαφ και του στόπερ αλλά ελπίζω το επόμενο διάστημα να έχουμε τις κατάλληλες επιλογές για να προχωρήσουμε".

Από την πλευρά του ο Βαγγέλης Θεοχάρης τόνισε:

"Πιστεύω είχαμε καλύτερη κυκλοφορία μπάλας σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Μας το ζήτησε ο προπονητής και το κάναμε. Εδώ στην Ολλανδία έχουμε δουλέψει αρκετά, προσπαθούμε να τα εφαρμόζουμε μέσα στο γήπεδο. Είχα καιρό να παίξω στο κέντρο, μου άρεσε που με έβαλε εκεί ο προπονητής αλλά όπου μου ζητήσει θα παίξω. Κρατάω τη βελτίωση που έχουμε σε σχέση με πέρυσι σαν ομάδα και να έχουμε μια καλή χρονιά".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ