ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δώνης: "Με όσα μου έχουν πει θα πάρουμε την άδεια"

SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Donis, panathinaikos (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο Γιώργος Δώνης στο πρώτο του σχόλιο μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης αναφέρθηκε στην αδειοδότηση των πράσινων τονίζοντας πως και ο ίδιος έχει την ενημέρωση πως το τριφύλλι θα πάρει την άδεια.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-1 του Απόλλωνα Σμύρνης και μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Γιώργος Δώνης στάθηκε στη διάθεση που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του.

Ο Έλληνας τεχνικός όμως ρωτήθηκε και για την αδειοδότηση και σημείωσε πως αν και δεν είναι δική του δουλειά η ενημέρωση που έχει και ο ίδιος είναι πως το τριφύλλι φέτος θα πάρει την άδεια για τη νέα σεζόν.

Ο Γιώργος Δώνης είπε στο πρώτο του σχόλιο:

"Ήταν σημαντικό να κερδίσουμε το παιχνίδι γιατί δεν ξέρουμε ποια θα είναι η οριστική απόφαση την εβδομάδα που διανύουμε, αν βγει απόφαση. Υπήρχε διάθεση, καλή ένταση από τους ποδοσφαιριστές μας. Τα παιδιά που πήραν τις ευκαιρίες έδειξαν αυτό που πιστεύω και εγώ ότι την άξιζαν και μπορούμε να τους δώσουμε και παραπάνω ευκαιρίες. Είναι σημαντικό για την ομάδα ότι σε μια περίεργη σεζόν, δύσκολη, κάποια απ' αυτά που έχουμε βάλει στο μυαλό μας είναι σε καλό δρόμο".

Για την διαμαρτυρία του προς τον διαιτητή στο πρώτο μέρος:
"Δεν διαμαρτυρόμουν για την διαιτησία με την έννοια του γενικού σχολίου. Αλλά γιατί είναι κάποιες απλές και εύκολες φάσεις που νομίζω πως θα πρέπει να υπάρχουν και οι σωστές αποφάσεις. Είτε αφορά την πλευρά τη δική μας, είτε του αντίπαλου. Λογικό είναι κάποια στιγμή δυο φάσεις που συμβαίνουν μπροστά σου να θυμώσεις αλλά μέχρι εκεί".

Για την αδειοδότηση και αν ετοιμάζει τη νέα χρονιά με τον Παναθηναϊκό να έχει την άδεια:
"Νομίζω ότι δεν είναι δικό μου το θέμα με την έννοια ότι δεν μπορώ εγώ να πω ούτε για τους φακέλους. Ούτε για το αν θα πάρουμε την άδεια. Εγώ έχω την εντύπωση απ' αυτά που μου μεταφέρονται πως όλα είναι σε καλό δρόμο. Έχουν γίνει οι κινήσεις που απαιτούνται για να πάρουμε την άδεια. Όταν θα γίνει αυτό τότε θα μπούμε στη διαδικασία να οριστικοποιήσουμε το πλάνο της επόμενης σεζόν".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ