ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δοκιμάζεται στον Παναθηναϊκό ο Φώτης Κέζος

ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2018-2019 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2018-2019 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο 23χρονος αμυντικός, Φώτης Κέζος, μετέχει από την Πέμπτη στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού και θα δοκιμαστεί το επόμενο διάστημα από το τριφύλλι.

Ένα νέο πρόσωπο μετείχε στην προπόνηση του Παναθηναϊκού την Πέμπτη και αυτό δεν ήταν άλλο από τον Φώτη Κέζο ο οποίος ήταν γνωστό πως θα πάρει μέρος στις προπονήσεις του τριφυλλιού για να δοκιμαστεί.

Ο 23χρονος αμυντικός (σ.σ. γεννημένος στις 25 Ιουλίου 1995) είναι γιος του παλιού γυμναστή της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού, Αντώνη Κέζου, και έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τις ακαδημίες τις ΑΕΚ.

Ο νεαρός Κέζος από το 2014 πήγε στην Κύπρο όπου έχει αγωνιστεί σε Οθέλο, Νέα Σαλαμίνα και Ερμή Αραδίππου απ' όπου έμεινε ελεύθερος στα τέλη Ιουνίου.

Ο Κέζος θα δοκιμαστεί τις επόμενες μέρες από τον Γιώργο Δώνη και αν πείσει για την αξία του θα αποκτηθεί για να πλαισιώσει και αυτός την αμυντική γραμμή του Παναθηναϊκού.

Από εκεί και πέρα στην προπόνηση της Πέμπτης ο Δώνης είχε όλους τους παίκτες στην διάθεση του οι οποίοι χωρίστηκαν σε δυο γκρουπ. Το ένα αποτελούνταν από τους ποδοσφαιριστές που έπαιξαν κόντρα στην Κ20 και το άλλο από τους υπόλοιπους.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ