ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δεν συμπληρώθηκε απαρτία, δεν γίνονται εκλογές στον Παναθηναϊκό

Δεν συμπληρώθηκε απαρτία, δεν γίνονται εκλογές στον Παναθηναϊκό

Στην Γενική Συνέλευση του Σαββάτου (27/5) δεν συμπληρώθηκε απαρτία και οι εκλογές για τη νέα διοίκηση θα πραγματοποιηθούν στην επαναληπτική συνέλευση της Κυριακής (4/6).

Στην επαναληπτική Γενική Συνέλευση της Κυριακής (4/6) θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές στον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό καθώς το Σάββατο (27/5) στην πρώτη Γενική Συνέλευση δεν πραγματοποιήθηκε απαρτία.

Στο κλειστό της Λεωφόρου βρέθηκε πλήθος κόσμου και φυσικά ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Δημήτρης Μπαλτάκος, αλλά και ο προκάτοχος του Ηλίας Μιχαλαριάς. Παρόλο βέβαια τον κόσμο που υπήρχε δεν σημειώθηκε απαρτία και έτσι δεν διεξήχθησαν οι εκλογές.

Αντίθετα τα μέλη του Ερασιτέχνη συζητούν κανονικά για το γήπεδο στο Γουδή αλλά και για το μνημόνιο που συμφωνήθηκε την Παρασκευή (26/5) ενώ η στην επαναληπτική Γενική Συνέλευση θα αποφασιστεί από την επόμενη διοίκηση αν θα υπάρξει δέσμευση για το γήπεδο στο Γουδή.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ

Στην διάρκεια της συζήτησης που έγινε υπήρξε μια πρόταση από μέλος του Ερασιτέχνη η οποία ανέφερε πως θα πρέπει να βρεθούν τρία άτομα που δεν έχουν σχέση με τη νυν διοίκηση του Ερασιτέχνη οι οποίοι φυσικά να είναι μέλη και να έχουν απευθείας επαφή με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και να τον καλέσουν να μπει στον σύλλογο.

Ο Δημήτρης Μπαλτάκος διαβεβαίωσε ότι η απερχόμενη διοίκηση δεν θα κατέλθει στις εκλογές και κάλεσε εκ νέου, όποιον επιθυμεί να αναλάβει. Συμφώνησε με την πρόταση για τη σύσταση μιας επιτροπής και το μόνο που εξήγησε είναι ότι πρόκειται για ανεπίσημο όργανο, αφού δεν έχει σχετική νομιμοποίηση. Πάντως, ο Μπαλτάκος εξέφρασε τη σιγουριά ότι θα βρεθεί λύση μέχρι το ερχόμενο Σάββατο...

ΓΟΥΔΗ, ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Αναφορικά με το Γουδή, ο Μπαλτάκος τόνισε ότι το μνημόνιο συναντίληψης που υπέγραψε με τον υπουργό Περιβάλλοντος, Σωκράτη Φάμελο, δεν δεσμεύει την επόμενη διοίκηση του Ερασιτέχνη. "Εκείνη θα σταθμίσει τα δεδομένα και θα αποφασίσει" ανέφερε ο απερχόμενος πρόεδρος. Επεσήμανε ότι ο ίδιος δεν θεωρεί επιβλαβές το πρότζεκτ και για αυτό ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του πρωθυπουργού, ενώ στις αιτιάσεις ότι ο Τσίπρας είχε πρωτοστατήσει στις αντιδράσεις για το Βοτανικό, απάντησε ότι δεν τον ενδιαφέρει να υπερασπιστεί την Κυβέρνηση.

Για τα χρέη, ο Μπαλτάκος ανέφερε ότι προσδιορίζονται στα 3 εκατομμύρια ευρώ, που δημιουργήθηκαν από τη διοίκηση Κίτσιου, ενώ επανέλαβε ότι ο Θανάσης Γιαννακόπουλος παρέδωσε μηδενικό έλλειμμα, για το οποίο έδωσε χρήματα που δεν αξιοποιήθηκαν σωστά. Εξήγησε ότι οι διοικήσεις που αναδείχθηκαν από τους οργανωμένους οπαδούς, όπως η δική του, δεν κατάφεραν να μειώσουν σημαντικά το χρέος, παρά μόνο κατά 150.000 ευρώ.

Υποστήριξε ότι ο ίδιος και οι άλλοι διοικούντες έχουν κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό και σύννομο για να διευκολύνουν τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και σχολίασε ότι από τη στιγμή που προκηρύχθηκε Γενική Συνέλευση, το απερχόμενο ΔΣ τελεί υπό παραίτηση.

ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΟΙ ΤΟΝΟΙ

Λίγο πριν την ολοκλήρωση της συζήτησης, ο Δημήτρης Μπαλτάκος και ο Ηλίας Μιχαλαριάς κατηγορήθηκαν ότι έχουν προσωπικά οφέλη από την ενασχόληση τους με τον Ερασιτέχνη. Ο Μπαλτάκος χρεώθηκε ότι επιδιώκει τη δημοσιότητα για να αρχίσει πολιτική καριέρα, ενώ οπαδοί πρόσαψαν στον Μιχαλαριά ότι έχει οικονομικά οφέλη από τη θητεία του στη διοίκηση. Και οι δύο αντέκρουσαν τις κατηγορίες και κάλεσαν όποιον θέλει, να επισκεφτεί τα γραφεία και να ελέγξει τους ισολογισμούς. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε περίπου στις 20:10, με τους παριστάμενους να αποχωρούν και το τεταμένο κλίμα να είναι αισθητό. 

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Οι travel influencers που κάνουν τον πλανήτη να γυρίζει

Να 'ναι καλό κορίτσι και να της αρέσουν τα ταξίδια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24