Δεν παίρνει εισιτήρια για τη Λάρισα ο Παναθηναϊκός

Στο AEL FC Arena δεν θα ανοίξουν θύρες για τους φίλους του Παναθηναϊκού, με απόφαση της αρμόδιας αρχής. Παίρνει αναβολές στις προσφυγές.

Ήταν αναμενόμενο, αλλά το επιβεβαίωσε και η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού με ενημέρωση της προς την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Στο κυριακάτικο (16/9, 18.15) παιχνίδι με τη Λάρισα στο AEL FC Arena, δεν θα υπάρχει παρουσία των οπαδών του Τριφυλλιού.

Η ΓΓΑ απαγόρευσε την οργανωμένη μετακίνηση, ενώ δεν επιτρέπει ούτε το άνοιγμα θύρας για τη διάθεση μεμονωμένων εισιτηρίων. Κάτι που είχε συμβεί στο ματς του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη στα Πηγάδια, όταν δόθηκε πρόσβαση σε δύο εξέδρες.

ΤΡΕΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ

Τρεις υποθέσεις που αφορούν τον Παναθηναϊκό έχει στο πινάκιο της η Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ, στη συνεδρίαση της Δευτέρας (17/9). Έχει προγραμματιστεί η εκδίκαση των προσφυγών των Γιακούμπα Σιλά, Νούνο Ρέις και Λαουτάρο Ρινάλντι.

Ωστόσο, η ΠΑΕ θα ζητήσει αναβολή με τη συναίνεση των παικτών και θα την πάρει, όπως έχει συμβεί σε άλλες τρεις περιπτώσεις. Η διοίκηση συνεννοείται με τους εκπροσώπους των ποδοσφαιριστών για να συμβιβαστούν και καταβάλλει συνεχώς χρήματα, οπότε η λύση είναι θέμα χρόνου.

Photo credits: Eurokinissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Ποια είναι η ακραία αίρεση που έχει παρασύρει τους σελέμπριτι;

Από τον Justin Bieber μέχρι τον Chris Pratt oι διάσημοι βρίσκουν την αλήθεια στην πιο influencer εκκλησία.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ