ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δεν εξασφάλισε την αποδέσμευση του ο Σίγκθορσον

Iceland's Kolbeinn Sigthorsson, right, celebrates after scoring his side's first goal during the Euro 2016 quarterfinal soccer match between France and Iceland, at the Stade de France in Saint-Denis, north of Paris, France, Sunday, July 3, 2016. (AP Photo/Michael Sohn)
Iceland's Kolbeinn Sigthorsson, right, celebrates after scoring his side's first goal during the Euro 2016 quarterfinal soccer match between France and Iceland, at the Stade de France in Saint-Denis, north of Paris, France, Sunday, July 3, 2016. (AP Photo/Michael Sohn) AP PHOTO/MICHAEL SOHN

Ο Κόλμπεϊν Σίγκθορσον δεν κατάφερε να πάρει την ελευθέρας του από τη Ναντ και βγαίνει από το "κάδρο" του Νταμπίζα. Μακέντα, Τραορέ και όνομα έκπληξη οι εναλλακτικές.

Άκαρπες αποδείχτηκαν οι συζητήσεις του αδερφού και ατζέντη του Κόλμπεϊν Σίγκθορσον με τους ιθύνοντες της Ναντ για τη λύση του συμβολαίου τους. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από τη Γαλλία, ο Ισλανδός προσπάθησε μέχρι το... παρά ένα της λήξης της θερινής μεταγραφικής περιόδου να διακόψει τη συνεργασία του, αλλά δεν συμφώνησε στους όρους της αποδέσμευσης του.

Εφόσον επιβεβαιωθούν οι γαλλικές "πηγές", ο Σίγκθορσον βγαίνει οριστικά από το "κάδρο" του Νίκου Νταμπίζα. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού θα στραφεί στις εναλλακτικές που έχει για τον "φουνταριστού". Ο Φεντερίκο Μακέντα περιμένει την ειδοποίηση του Νταμπίζα για να έρθει στην Αθήνα και να υπογράψει τριετές συμβόλαιο, όμως φαίνεται πως δεν είναι ο μόνος.

Ο Νταμπίζας δουλεύει άλλη μία περίπτωση το τελευταίο τριήμερο και έχει καταφέρει να τη διατηρήσει μυστική. Κάτι που σημαίνει πως ίσως να σημειωθεί η έκπληξη και να προσγειωθεί στην Ελλάδα ένας άλλος στράικερ, που δεν έχει γραφτεί στον Τύπο. Επαναπροσέγγιση έχει κάνει στον Νταμπίζα και ο γνωστός Ουκρανός ατζέντης, Ντμίτρι Σέλουκ, για να προωθήσει τον Λασινά Τραορέ που έμεινε ελεύθερος από τη Μονακό.

Photo Credits: AP Photo/Michael Sohn

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ