Αποφασίζει για τους αρχηγούς ο Ουζουνίδης

Αποφασίζει για τους αρχηγούς ο Ουζουνίδης

Εντός της εβδομάδας αναμένεται να αποφασίσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης για την επόμενη "γενιά" αρχηγών στον Παναθηναϊκό, καθώς στη μεταγραφική σεζόν αποχώρησαν (σπάνιο!) και οι τέσσερις "κάπτενς" της περυσινής αγωνιστικής περιόδου! Ψηφίστε κι εσείς ποιους θέλετε. (poll)

Ο Κάρλος Ζέκα πωλήθηκε στην Κοπεγχάγη, ο Μάρκους Μπεργκ στην Αλ Αϊν. Ο Στέφανος Κοτσόλης και ο Σεμπαστιάν Λέτο είχαν αποχωρήσει πολύ νωρίτερα, καθώς έληξαν και δεν ανανεώθηκαν τα συμβόλαιά τους.

Τέλος εποχής στον Παναθηναϊκό; Ναι, ασφαλώς! Η ριζική ανανέωση του ρόστερ με 12 νέους παίκτες και 16 αποχωρήσεις είναι δεδομένη και ο Μαρίνος Ουζουνίδης καλείται εντός της εβδομάδας να αποφασίσει για την επόμενη φουρνιά αρχηγών.

Αρχαιότερος (και ένας από τους ελάχιστους Έλληνες της ενδεκάδας) είναι πλέον ο Γιώργος Κουτρουμπής, ο οποίος θα συμπεριλαμβάνεται σίγουρα στους "εκλεκτούς". Αν θα είναι ο πρώτος αρχηγός; Μπορεί, αλλά δεν είναι και απολύτως βέβαιο. Κατά τα λοιπά; Πολλοί οι υποψήφιοι. Ανάλογα με την προσωπικότητα, την αφοσίωση, τον ηγετικό χαρακτήρα και το "ειδικό βάρος" του καθενός, αρκετοί έχουν πιθανότητες. Και ας μην είμαστε πάντα βέβαιοι πως αυτό που φαίνεται εντός αγωνιστικού χώρου "χαρακτηρίζει" τη συνολική λειτουργία και παρουσία ενός παίκτη στα αποδυτήρια…

Το μυαλό πολλών μπορεί να πάει στον Μολέντο, τον Λουντ, τον Χουλτ, τον Κουρμπέλη, τον Βλαχοδήμο, ή ακόμη και σε κάποιον από τους σημαντικούς νέους παίκτες (όχι εκ των δανεικών βεβαίως), όπως ο Τσάβες,  ο αρχηγός της εθνικής Μάλι, Γιακουμπά Σιλά, ο Μουνιέ, ο Λουσιάνο…

Ίσως, βεβαίως να υπάρχουν και εκπλήξεις, διότι αρχηγικά προσόντα δεν διαθέτουν όλοι. Ακόμη κι αν δεν είναι βασικά στελέχη μιας ομάδας. Όπως ο Μολίνς, επί παραδείγματι, ο οποίος είναι από τους πιο δημοφιλείς μεταξύ των συμπαικτών του, μιλάει με όλους (τέσσερις γλώσσες!), είναι σημαντικός συνδετικός κρίκος στα αποδυτήρια, σωστός επαγγελματίας και χαρακτήρας με θετική ενέργεια.

Για να δούμε και τη δική σας άποψη για τους τέσσερις επόμενους αρχηγούς στον Παναθηναϊκό…

 

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Γιατί το να μένεις σε σχέση παχαίνει

Εργένηδες όλου του κόσμου, μπορείτε να αρχίσετε τα πανηγύρια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24