ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ανακοίνωσε Διούδη ο Παναθηναϊκός

Ανακοίνωσε Διούδη ο Παναθηναϊκός
Διούδης INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Σωκράτη Διούδη. Ο 24χρονος τερματοφύλακας αποτελεί την έκτη προσθήκη των "πρασίνων" σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο.

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι και επισήμως ο Σωκράτης Διούδης. Μετά την περσινή του συμμετοχή με τον Άρη στη Stoiximan.gr Football League, ο 24χρονος υπέγραψε το νέο του τριετές συμβόλαιο στο "τριφύλλι" και πλαισιώνει έτσι τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο στα γκολπόστ.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Διούδης κατέγραψε 34 συμμετοχές. Με τον Άρη είχε υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, άρα ο Παναθηναϊκός έδωσε χρήματα και τον απέκτησε. Ο Έλληνας κίπερ ξεκίνησε την καριέρα του από τον Άρη, με τον οποίο έπαιξε στη Super League τις σεζόν 2012-2013 (12 συμμετοχές) και 2013-2014 (32 συμμετοχές).

Ανακοίνωσε Διούδη ο Παναθηναϊκός
Διούδης INTIME SPORTS
Ανακοίνωσε Διούδη ο Παναθηναϊκός
Διούδης INTIME SPORTS

Το 2014-2015 υπέγραψε στη βελγική Μπριζ, με την οποία δεν έπαιξε, για να ακολουθήσει το 2015-2016 ο Πανιώνιος, με τον οποίο κατέγραψε 21 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας. Υπενθυμίζεται ότι ο Παναθηναϊκός έχει αποκτήσει σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο τους Άλτμαν, Κολοβέτσιο, Καμπέσας, Λουσιάνο και Γιόχανσον.

Πατήστε εδώ και δείτε όλο το πάρε - δώσε των ομάδων της Super League

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ