ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αμφίβολος για την Τρίπολη ο Μπουζούκης στον Παναθηναϊκό, ενοχλήσεις και ο Κολοβέτσιος

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Άλλα δύο ονόματα προστέθηκαν στο ιατρικό δελτίο του Δώνη, αφού οι Κολοβέτσιος και Μπουζούκης αποκόμισαν τραυματισμούς από το Σάββατο και θα χάσουν το ματς με τον Παναιτωλικό για το Κύπελλο.

Δεν το έχει η μοίρα του Δώνη να τελειώσει ένα παιχνίδι χωρίς προβλήματα... Ακόμα δύο ποδοσφαιριστές προστέθηκαν στο ιατρικό δελτίο του προπονητή του Παναθηναϊκού και η συμμετοχή τους στο ματς της Τρίπολης εναντίον του Αστέρα, είναι αμφίβολη.

Πιο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του Γιάννη Μπουζούκη. Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός χτύπησε στο γόνατο σε σύγκρουση στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ και την Κυριακή (30/9) υποβλήθηκε σε υπερηχογράφημα στο "Υγεία". Η εξέταση έδειξε ενδομυϊκό αιμάτωμα στον έξω μοίρα του τετρακέφαλου και θα μείνει εκτός προπονήσεων για 3-4 ημέρες. Είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Αντίθετα, πιο ήπιος είναι ο τραυματισμός του Δημήτρη Κολοβέτσιου. Ο 27χρονος αμυντικός ένιωσε ενόχληση στον αριστερό προσαγωγό και στο υπερηχογράφημα στο "Υγεία", φάνηκε ήπιο οίδημα στο μυ και φλεγμονή στην περιτόνια. Ο Κολοβέτσιος θα ακολουθήσει πρόγραμμα αποφόρτισης για 3 ημέρες και εκτός απροόπτου, θα προπονηθεί πριν την αναμέτρηση στην Αρκαδία.

Εξυπακούεται ότι οι δύο ποδοσφαιριστές δεν συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα του Γιώργου Δώνη για το Κύπελλο Ελλάδας. Οι Κολοβέτσιος και Μπουζούκης θα μείνουν στην Αθήνα για την αποθεραπεία τους και δεν θα ταξιδέψουν στο Αγρίνιο για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό.

ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ Ο ΝΤΑΜΠΙΖΑΣ

Στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη βρέθηκε το πρωί της Κυριακής ο Νίκος Νταμπίζας, για να παρακολουθήσει το παιχνίδι Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα U19 τηςSuper League με νικητή τον ΠΑΟΚ με 1-0. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού είδε το ντέρμπι και αποχώρησε.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ