ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Χωρίς Μιχάι, αλλά με Ιταμπέλ κόντρα στον Λεβαδειακό

Χωρίς Μιχάι, αλλά με Ιταμπέλ κόντρα στον Λεβαδειακό

Ο Τραϊανός Δέλλας ανακοίνωσε την αποστολή του Παναιτωλικού για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό (18/02, 17:15), απ' την οποία απουσιάζει ο τιμωρημένος Ενέα Μιχάι, ενώ αντίθετα για πρώτη φορά μεταξύ των "εκλεκτών" βρίσκεται ο νεοαποκτηθείς, Κέβιν Ιταμπέλ.

Ο Παναιτωλικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό (18/02, 17:15) στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή, με πρωινή προπόνηση στο προπονητικό κέντρο της ομάδας.

Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Τραϊανός Δέλλας ανακοίνωσε την αποστολή, απ' την οποία απουσιάζει ο Ενέα Μιχάι, καθώς εκτίει την ποινή μίας αγωνιστικής λόγω καρτών. Παράλληλα, εκτός έμειναν κι οι τραυματίες Ρότσα, Tσοκάνης, Ροντρίγκες και Μπράβο, ενώ αντίθετα μεταξύ των "εκλεκτών" βρίσκεται για πρώτη φορά ο νεοαποκτηθείς, Κέβιν Ιταμπέλ, καθώς κι ο Βλαντ Μοράρ που έχασε το ματς με τον Πλατανιά λόγω τιμωρίας.

Αναλυτικά η αποστολή: Κυριακίδης, Σταματόπουλος, Βακράκος, Βασιλούδης, Μπεχαράνο, Γιαννιώτης, Ντίας, Κλέζιο, Μάσουρεκ, Μαρινάκης, Μοράρ, Μύγας, Πάουλο, Νταλακούρας, Άργκους, Ρόσα, Χαντάκιας, Ιταμπέλ, Ουίλιαν.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ