ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Παναιτωλικός: Κρατά Γκούγκα και Αμαράλ

Παναιτωλικός: Κρατά Γκούγκα και Αμαράλ

Οι δύο Πορτογάλοι του Παναιτωλικού, Γκούγκα και Πέδρο Αμαράλ, οι οποίοι αγωνίζονται με τη μορφή δανεισμού από την Μπενφίκα πιθανότατα θα μείνουν κάτοικοι Αγρινίου και την επόμενη σεζόν.

Το ημερολόγιο έδειχνε 9 Ιανουαρίου όταν ο Παναιτωλικός ανακοίνωνε την απόκτηση δύο Πορτογάλων, άγνωστων στο ευρύ κοινό. Οι Γκούγκα και Πέδρο Αμαράλ, έφθασαν στο Αγρίνιο και ικανοποίησαν με την απόδοσή τους στο δεύτερο μισό της τρέχουσας σεζόν.

Γι' αυτό και ο Παναιτωλικός έχει κάνει τις κινήσεις για να τους κρατήσει στο ρόστερ του, πάλι με τη μορφή δανεισμού από την Μπενφίκα. Το πιθανότερο σενάριο είναι ο 21χρονος αριστερός μπακ κι ο συμπατριώτης και συνομήλικός του μέσος, να μείνουν στο ρόστερ και της επόμενης σεζόν.

Το μόνο που μένει είναι να σφραγιστούν οι όροι της συμφωνίας με τους αετούς της Λισαβόνας. Έτσι κι αλλιώς ο νέος προπονητής του Παναιτωλικού θα είναι Πορτογάλος κι έχει δώσει τη συγκατάθεσή του για την παραμονή των.

Η ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας πιθανότατα θ' αποκτήσει και τρίτο παίκτη από την πρωτοπόρο της Primeira Liga. Ο Γκούγκα έχει 12 συμμετοχές με τον Παναιτωλικό, ενώ ο Αμαράλ τρεις περισσότερες (15).

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ