ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Οφρυδόπουλος: "Στη Λάρισα χάσαμε τη πρόκριση"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο τεχνικός της Παναχαϊκής, Σωκράτης Οφρυδόπουλος, στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Παναθηναϊκό υποστήριξε πως η ομάδα του κυνήγησε μέχρι τέλους τη πρόκριση.

Η Παναχαϊκή δεν έχασε τη πρόκριση στο ματς με τον Παναθηναϊκό αλλά στην αναμέτρηση με την ΑΕΛ εκεί όπου η ομάδα της Πάτρας είχε γνωρίσει την ήττα με 3-0. Αυτό σημείωσε στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός των γηπεδούχων Σωκράτης Οφρυδόπουλος. Ο Έλληνας προπονητής μάλιστα τόνισε και αυτό πως το ενός λεπτού σιγή πρέπει να το σέβονται όλοι.

Ο Οφρυδόπουλος είπε χαρακτηριστικά:

«Γνωρίζαμε ότι θα είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Το έργο μας ήταν πολύ δύσκολο. Ειδικά αν μπλέκαμε στην τριπλή ισοβαθμία. Εμείς θέλαμε να είμαστε μέσα στο παιχνίδι μέχρι τέλους, κάτι που έγινε αλλά δυστυχώς δεν πετύχαμε την πρόκριση. Ξεκινήσαμε όπως πάντα με διάθεση για πίεση και κυκλοφορία, όσο αυτό ήταν εφικτό κόντρα σε μία τέτοια ομάδα.

Αντιδράσαμε βέβαια γρήγορα στο 0-1 και ισοφαρίσαμε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την προσπάθεια, κάποιες φορές παίξαμε ανορθόδοξα βέβαια, κάτι λογικό, αλλά μένει η προσπάθεια και η νοοτροπία μας για νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό. Την πρόκριση τη χάσαμε στη Λάρισα, με το κακό αποτέλεσμα που φέραμε εκεί.

Είχαμε παρόλα αυτά και σήμερα μία τεράστια ευκαιρία στο τέλος να προκριθούμε. Καλή συνέχεια στον Μαρίνο και στην ομάδα του. Εμείς συγκεντρωνόμαστε πλέον στο πρωτάθλημα. Έρχεται ένα δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι την Κυριακή (σ.σ. Δόξα Δράμας). Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για τη στήριξη. Το ενός λεπτού σιγή πρέπει να το σεβόμαστε. Το ανθρώπινο στοιχείο είναι πάνω από το ποδοσφαιρικό».

TAGS ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ