ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ζιλέ: "Γελούσαμε που δεν παίζαμε στον Ολυμπιακό"

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ / SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
Ζιλέ EUROKINISSI SPORTS

Ο Γκιγιόμ Ζιλέ μίλησε για το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό και ανέφερε ότι με τους υπόλοιπους Βέλγους που δεν αγωνίζονταν, γελούσαν. "Ήμουν συχνά στον πάγκο για εξωαγωνιστικούς λόγους" είπε.

Ύστερα από ένα χρόνο στον Ολυμπιακό ο Γκιγιόμ Ζιλέ αποτέλεσε παρελθόν. Ο 34χρονος Βέλγος χαφ χαρακτήρισε τη σεζόν που πέρασε ως μια από τις δυσκολότερερες της καριέρας του και ανέφερε ότι με τους συμπατριώτες του που δεν έπαιρναν χρόνο συμμετοχής, γελούσαν.

Τα λόγια του στην " La Dernière Heure" έχουν ως εξής: "Από αθλητικής άποψης ήταν μία από τις δυσκολότερες χρονιές στην καριέρα μου. Ήμουν συχνά στον πάγκο για εξωαγωνιστικούς λόγους.

Ήταν πολύ περίεργο και με τους άλλους Βέλγους γελούσαμε. Είχαμε πει ότι μετά τον Ολυμπιακό θα πρέπει να βρούμε κάποια άλλη ομάδα για να χαρούμε το ποδόσφαιρο. Από τους Βέλγους ποδοσφαιριστές μόνο ο Ένχελς είναι ακόμα εκεί".

Σημειώνεται ότι ο Ζιλέ έπαιξε σε 16 αγώνες πρωταθλήματος, έξι κυπέλλου και έξι ευρωπαϊκούς. Η νέα σεζόν θα τον βρει στη γαλλική Λανς, με την οποία θα αγωνιστεί στη δεύτερη κατηγορία.

Ζιλέ: "Γελούσαμε που δεν παίζαμε στον Ολυμπιακό"

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ