ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χωρίς Σισέ με Απόλλωνα ο Ολυμπιακός

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παπ Αμπού Σισέ δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα της Δευτέρας (4/3, 19.00) με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη. Επιστροφή για Τοροσίδη, εκτός έμειναν και οι Βούκοβιτς - Καμαρά.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Δευτέρα (4/3, 19.00) τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη για την 23η αγωνιστική της Super League. Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή, από την οποία απουσιάζει ο Παπ Αμπού Σισέ. Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός ανέβασε πυρετό και δεν υπολογίζεται για την αναμέτρηση με την Ελαφρά Ταξιαρχία.

Σε σχέση με τον αγώνα με τη Λαμία, εκτός έμειναν όπως αναμενόταν οι Ξενιτίδης και Μαρίνος, ενώ επέστρεψε ο Βασίλης Τοροσίδης. Τραυματίες παραμένουν οι Ζιλ Ντίας, Βούκοβιτς, Ελαμπντελαουί, Καμαρά και φυσικά ο Λάζαρος. Μετά τη νίκη (2-0) του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού, η διαφορά των ερυθρόλευκων από την 1η θέση ανέβηκε στους δέκα βαθμούς και φυσικά η επικράτηση σε βάρος του Απόλλωνα τη Δευτέρα (4/3) είναι επιτακτική.

Η αποστολή: Σα, Λοντίγκιν, Χουτεσιώτης, Μεριά, Τσιμίκας, Κούτρης, Μιράντα, Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φορτούνης, Ανδρούτσος, Γκιλιέρμε, Μασούρας, Ποντένσε, Γκερέρο, Χασάν, Σολδάνο.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ