ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Χαμηλώνει" ο Ολυμπιακός το θέμα του Φοντέ

Braga's Rui Fonte celebrates after scoring the opening goal against Porto during their Portugal Cup final soccer match Sunday, May 22, 2016, at the National stadium in Oeiras, outside Lisbon. (AP Photo/Steven Governo)
Braga's Rui Fonte celebrates after scoring the opening goal against Porto during their Portugal Cup final soccer match Sunday, May 22, 2016, at the National stadium in Oeiras, outside Lisbon. (AP Photo/Steven Governo) AP

Μπορεί στο εξωτερικό να επιμένουν ότι είναι κοντά στον Ολυμπιακό ο Φοντέ, ωστόσο οι ερυθρόλευκοι ξεκαθάριζαν ότι ναι μεν είναι ένας στόχος χωρίς ωστόσο να είναι κάτι προχωρημένο.

Στην Πορτογαλία και στην Αγγλία επιμένουν ότι ο 27χρονος επιθετικός αναμένεται ακόμη και το Σάββατο (11/8) να μπει στο αεροπλάνο για Ελλάδα, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» ξεκαθάριζαν το βράδυ της Παρασκευής (10/8) ότι ναι μεν είναι ένας στόχος χωρίς ωστόσο να είναι κάτι προχωρημένο.

Ο Ολυμπιακός έσπευσε να «χαμηλώσει» το θέμα του επιθετικού. Η «Ο Jogο» αποκάλυψε ότι ο Ολυμπιακός και η Φούλαμ τα βρήκαν σε όλα για τον δανεισμό του Ρούι Φοντέ. Μάλιστα, λίγο αργότερα οι πληροφορίες που έρχονταν από την Πορτογαλία και την Αγγλία, ανέφεραν ότι όντως ο παίκτης έχει κλείσει ουσιαστικά στους «ερυθρόλευκους».

Βέβαια, μέχρι να πέσουν οι υπογραφές, τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρείται τελειωμένο. Ωστόσο, τόσο στην πατρίδα του Φοντέ, όσο και στην Αγγλία τόνιζαν ότι ο παίκτης αναμένεται να έρθει στην Αθήνα το αργότερο εώς την Δευτέρα!

Τι λέει όμως ο Ολυμπιακός για όλα αυτά που ακούγονται σε Πορτογαλία και Αγγλία; Ότι ναι μεν ο Ρούι Φόντε είναι ένας από τους στόχους για την επίθεση, αλλά δεν είναι η περίπτωσή του τόσο προχωρημένοι όπως την εμφάνισε η «O Jogo».

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ