ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βαλμπουενά: "Μας πείραξε με Πανιώνιο, συγκεντρωνόμαστε στην Τότεναμ"

SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ματιέ Βαλμπουενά υποστήριξε κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για το Λονδίνο ότι οι ερυθρόλευκοι σκέφτονται μόνο το ματς με την Τότεναμ, έχοντας αφήσει πίσω τους την γκέλα με τον Πανιώνιο.

Για το Λονδίνο αναχώρησε το πρωί της Δευτέρας (25/11) ο Ολυμπιακός προκειμένου ν' αντιμετωπίσει την Τότεναμ (25/11, 22:00) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Champions League.

Ο Γάλλος μέσος, Ματιέ Βαλμπουενά, υποστήριξε ότι οι ερυθρόλευκοι σκέφτονται μόνο το ματς με την Τότεναμ, έχοντας αφήσει πίσω τους την γκέλα με τον Πανιώνιο.

"Να αφήσουμε πίσω μας αυτό που έγινε με τον Πανιώνιο, μας πείραξε αλλά το Champions League είναι άλλη διοργάνωση και πρέπει να ψάξουμε το αποτέλεσμα κόντρα στην Τότεναμ. Να συγκεντρωθούμε σε αυτό, δεν είναι εύκολο, η Τότεναμ έχει νέο προπονητή, τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Ξέρουμε ότι πολλοί από τους φιλάθλους μας σκέφτονται τον ΠΑΟΚ και πρέπει να κερδίσουμε εκεί γιατί χάσαμε βαθμούς με τον Πανιώνιο αλλά τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο Champions League γιατί είμαστε επαγγελματίες", υποστήριξε ο Βαλμπουενά.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ