ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τσιμίκας: "Θα είμαστε έτοιμοι με την Πλζεν"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Πεπεισμένος ότι ο Ολυμπιακός θα είναι έτοιμος για τις δύο αναμετρήσεις με την Βικτόρια Πλζεν είναι ο Κώστας Τσιμίκας, ο οποίος μίλησε στο Olympiacos TV μετά το φιλικό με τη Χαποέλ Μπερ Σεβά.

Ο Κώστας Τσιμίκας μίλησε στο Olympiacos TV μετά το φιλικό με τη Χαποέλ Μπερ Σεβά ( 2-2) και μεταξύ άλλων ανέφερε πως οι ερυθρόλευκοι θα είναι έτοιμοι για τις δυο αναμετρήσεις με τη Βικτόρια Πλζεν για τα προκριματικά του Champions League.

"Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, πολύ σκληρό. Και οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη. Δώσαμε τα πάντα για να νικήσουμε. Δικαιωθήκαμε στο τελευταίο λεπτό που κερδίσαμε το πέναλτι και δείξαμε ότι το κυνηγάμε. Προσπαθήσαμε και κάναμε ό,τι ζήτησε ο προπονητής στις προπονήσεις.

Ήταν ένα σκληρό φιλικό και πιστεύω ότι και στην Ελλάδα θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε πολλές ομάδες που θα παίζουν έτσι. Μείναμε στο πλάνο, τα δώσαμε όλα και πιστεύω πως φάνηκε", ανέφερε αρχικά, ενώ για την ετοιμότητα της ομάδας του ενόψει Βικτόρια Πλζεν είπε:

"Προπονούμαστε κάθε μέρα, δύο φορές, πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι. Όπως κάθε προετοιμασία, είναι πολύ σκληρή, δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό στην προπόνηση για να είμαστε έτοιμοι για τα δύο παιχνίδια που έρχονται".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ