ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τοροσίδης: "Να μαζέψουμε βαθμούς για την Ελλάδα"

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ / EUROPA LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Τοροσίδης EUROKINISSI SPORTS

Σύνθημα νίκης από τον Βασίλη Τοροσίδη ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (16/8, 20.30) με τη Λουκέρνη. Ο αμυντικός του Ολυμπιακού δήλωσε ότι "πρέπει να κερδίσουμε για να πάρουμε βαθμούς σαν Ελλάδα, γιατί έχουμε φτάσει να παίζουμε προκριματικά από τον Ιούλιο".

Ο Βασίλης Τοροσίδης εκπροσώπησε τους παίκτες στη συνέντευξη Τύπου μία μέρα πριν από τη ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Λουκέρνη. Δεν είπε πολλά πράγματα ο 33χρονος αμυντικός Ουσιαστικά είπε τα... αυτονόητα, όλα όσα πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός το βράδυ της Πέμπτης (16/8, 20.30) στη “Swissporarena”.

Το 4-0 του πρώτου αγώνα δεν σημαίνει ότι οι “ερυθρόλευκοι” πήγαν για τουρισμό στην Ελβετία. Ο “Τόρο” έδωσε το σύνθημα της νίκης και εξήγησε τους λόγους που πρέπει να φύγουν οι Πειραιώτες με το διπλό από την Λουκέρνη. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

"Είναι ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι, είμαστε Ολυμπιακός και πρέπει να είμαστε σοβαροί. Πρέπει να κερδίσουμε για να έχουμε ψυχολογία, γιατί είμαστε καινούρια ομάδα. Πρέπει να κερδίσουμε για να πάρουμε βαθμούς σαν Ελλάδα, γιατί έχουμε φτάσει να παίζουμε προκριματικά από τον Ιούλιο.

Πρέπει να μαζέψουμε βαθμούς για να μπαίνουμε απευθείας και στους ομίλους του Champions League και στους ομίλους του Europa League".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ