ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τεσσάρα στην Έβερτον η Κ19 του Ολυμπιακού

Τεσσάρα στην Έβερτον η Κ19 του Ολυμπιακού

Η Κ19 του Ολυμπιακού έκανε εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα της Έβερτον και επικράτησε με 4-2 στο προπονητικό κέντρο των "ζαχαρωτών". Τα γκολ οι Βοΐλης, Λιάτσος, Μπουλάρι και Τσέλιος.

Στην Αγγλία παραμένει η αποστολή της Κ19 του Ολυμπιακού. Η ακαδημία των "ερυθρόλευκων", που πραγματοποιεί την προετοιμασία της στο Νότιγχαμ, τέθηκε αντιμέτωπη την Τρίτη (30/7) με την αντίστοιχη ομάδα της Έβερτον, στο προπονητικό κέντρο των "ζαχαρωτών", και επικράτησε με 4-2, παρότι μάλιστα βρέθηκε να χάνει 0-2 (Ντόμπιν (27’) και Χιούζ (πεν, 35’).

Ο Ρικάρντο Πέρες, Πορτογάλος προπονητής της Κ19 και διευθυντής της ακαδημίας στο αγωνιστικό σκέλος, είδε τους παίκτες του να αποδίδουν καλό ποδόσφαιρο και να φτάνουν στη νίκη, χάρη σε γκολ που σημείωσαν οι Βοΐλης, Λιάτσος, Μπουλάρι και Τσέλιος. Θα ακολουθήσουν κι άλλα σημαντικά φιλικά για την ομάδα των Νέων, τα εξής: Σέφιλντ Γουένσντεϊ (31/7), Νότιγχαμ Φόρεστ (3/8), Μάντσεστερ Σίτι (6/8) και Άστον Βίλα (7/8).

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Στουρνάρας (46' Παπαδούδης), Τσάβος (46' Ντουμάνης), Μαρτίνης (66' Κεραμίδας), Γκοτζαμανίδης (66' Ασλανίδης), Κατσογιάννης (66' Μποσκουΐδης), Νεοφυτίδης (66' Σαπουντζής), Φέκκας (66' Νικόλης), Κατσαβάκης (66' Τσέλιος), Βοΐλης (66' Μπουλάρι), Σουρλής (66' Κασέμι), Μαρίνος (66' Λιάτσος).

ΕΥΧΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ

Την ίδια ώρα, η Κ19 από την Αγγλία όπου βρίσκεται έστειλε ευχές στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού, που καλείται απόψε (21.30) να περάσει τη Βικτόρια Πλζεν και να εξασφαλίσει την πρόκριση στον γ' προκριματικό γύρο του Champions League.

Δείτε το video με τις ευχές:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ