ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Stoiximan και Ολυμπιακός στοχεύουν την κορυφή"

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ STOIXIMAN ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ STOIXIMAN ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ, και το μέλος του Δ.Σ. της Stoiximan, Ιωάννης Σπανουδάκης, μίλησαν στο Sport24.gr για την επέκταση της συνεργασίας τους για άλλα τρία χρόνια, μέχρι το 2022.

Ολυμπιακός και Stoiximan πορεύονται μαζί από το 2015. Η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ και η κορυφαία διαδυκτιακή στοιχηματική εταιρεία συμφώνησαν και επέκτειναν τη συνεργασία τους μέχρι το 2022. Μια καθ' όλα επιτυχημένη σχέση, που δεν περιορίζεται απλά στη χορηγία, αλλά και σε κάτι ακόμα πιο σημαντικό:

Στην έντονη κοινωνική δράση, η οποία όχι μόνο θα συνεχιστεί, αλλά θα ενταθεί το επόμενο διάστημα, όπως παραδέχτηκαν στο Sport24.gr ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ, και το μέλος του Δ.Σ. της Stoiximan, Ιωάννης Σπανουδάκης. Ο Γάλλος έκανε λόγο για αμοιβαία εμπιστοσύνη, για κοινωνικές δράσεις που "αποτελούν μέρος των αξιών μας και του οράματός μας", ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις "μάχες" των "ερυθρόλευκων" με την Άρσεναλ, στο πλαίσιο των "32" του Europa League.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Σπανουδάκης μίλησε για μια σχέση win - win. "Ήταν η πρώτη χορηγία που κάναμε με ποδοσφαιρικό σύλλογο, το 2015. Επενδύσαμε σε αυτή τη σχέση. Με τον Ολυμπιακό μοιραζόμαστε τα ίδια ιδανιικά, το κυνήγι της κορυφής, τη διεθνικότητα. Ήταν μια σημαδειακή χορηγία, η οποία πέτυχε. Ενισχύσαμε κι εμείς την εικόνα και το πνεύμα του Ολυμπιακού στο ποδόσφαιρο και στον αθλητισμό, ενώ κερδίσαμε κι εμείς".

Δείτε στο παρακάτω video όσα δήλωσαν αποκλειστικά στο Sport24.gr Καρεμπέ και Σπανουδάκης...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ