ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σε καλό δρόμο του Σισέ, αλλά δεν έχει ανανεώσει με τον Ολυμπιακό

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Πάπε Αμπού Σισέ επέκτεινε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό ως το 2023, όμως τόσο η πλευρά του ατζέντη του, Πιέρ Ισά, όσο και από τον Ολυμπιακό διαψεύδουν ότι υπάρχει οριστική συμφωνία.

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, ο Πάπε Αμπού Σισέ, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται το 2021, επέκτεινε τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό ως το 2023. Από τον Ολυμπιακό διαψεύδουν ότι ο Σενεγαλέζος έχει βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο, ενώ το Sport24.gr ζήτησε την άποψη και από την πλευρά του ατζέντη του, Πιέρ Ισά.

"Σαφώς και υπάρχουν συζητήσεις ανάμεσα στις δυο πλευρές, οι οποίες θα συνεχιστούν, το κλίμα είναι πολύ καλό, όμως αυτή την στιγμή δεν υπάρχει συμφωνία του παίκτη με τον Ολυμπιακό", ανέφερε η πλευρά του Πιέρ Ισά για τον πελάτη του, ο οποίος το τελευταίο διάστημα παίρνει εκ νέου ευκαιρίες από τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Σισέ είναι ένας ποδοσφαιριστής που ο Ολυμπιακός θέλει να τον διατηρήσει στο δυναμικό του και τα επόμενα χρόνια, ενώ δεδομένα η πωλητική του αξία παραμένει σε υψηλά επίπεδα και αρκετές ομάδες τον έχουν στη λίστα τους. Συζητήσεις γίνονται, όμως ακόμα δεν έχει υπογράψει τίποτα η πλευρά του ποδοσφαιριστή με την "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ.

Ο 23χρονος Αφρικανός σέντερ μπακ μετράει φέτος δυο εμφανίσεις στους ομίλους του Europa League με Μίλαν και Ντουντελάνζ, παίζοντας σε όλο το ματς, βρέθηκε στην ενδεκάδα με τον Λεβαδειακό στο Κύπελλο, ενώ είχε περάσει αλλαγή στις καθυστερήσεις του αγώνα με τη Μπέρνλι στην Αγγλία.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ