ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ - Ολυμπιακός 1-1: Πώς μοιάζει η απογοήτευση; Η εικόνα του Ποντένσε, είναι η απάντηση

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η κούρσα του Ντάνιελ Ποντένσε στο 94' του ντέρμπι με την ΑΕΚ ήταν τρομερή, ο Γιάννης Φετφατζίδης σπατάλησε τη "χρυσή" ευκαιρία για τη νίκη κι ο Πορτογάλος του Ολυμπιακού "άδειασε" στο γρασίδι του ΟΑΚΑ (PHOTO).

Τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, 94ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Ντανιέλ Ποντένσε είχε "βγάλει" όλο το ντέρμπι με την ΑΕΚ στα κόκκινα, όμως στα 22 του χρόνια δεν θα άφηνε την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε για να γίνει έστω και κατά το ήμισυ ο πρωταγωνιστής της βραδιάς. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός των 165 εκατοστών πήρε τη μπάλα, επιτέθηκε κατά μέτωπο, έκανε μια φανταστική κούρσα προς το αντίπαλο τέρμα, είδε τη μπάλα να φτάνει στον Γιάννη Φετφατζίδη και τον συμπαίκτη του μπροστά σε μία από τις κρισιμότερες φάσεις της καριέρας του.

Η ανάσα του Ποντένσε σταμάτησε, ξέμεινε από δυνάμεις. Ο χρόνος σταμάτησε για εκείνον όταν η μπάλα εκτοξεύθηκε από το αριστερό, από το καλό πόδι του Φετφατζίδη ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μπάρκα . Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Κριστόφερσεν ήταν για εκείνον η στιγμή να κατεβάσει τον διακόπτη. Ξάπλωσε στο γρασίδι, αναζήτησε λίγο οξυγόνο για να αναπνεύσει, κοίταξε προς το άπειρο και "άδειασε". Μόνο απογοήτευση αισθάνθηκε καθώς ο Ολυμπιακός έφτασε ένα ψύχραιμο σουτ μακριά από ένα σημαντικό διπλό στην προσπάθειά του να γυρίσει στην κορυφή της Ελλάδας.

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ