ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρώτη φορά υπάρχει πρόσφορο έδαφος για Τοροσίδη στον Ολυμπιακό

Πρώτη φορά υπάρχει πρόσφορο έδαφος για Τοροσίδη στον Ολυμπιακό
Τοροσίδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βασίλης Τοροσίδης έχει πιθανότητες να επιστρέψει στο λιμάνι για να βοηθήσει τον Ολυμπιακό τόσο αγωνιστικά, όσο και... αποδυτηριακά.

Το όνομα του Βασίλη Τοροσίδη δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται στο ερυθρόλευκο ρεπορτάζ. Εδώ και δύο καλοκαίρια, αλλά και τον περασμένο χειμώνα, ο 33χρονος διεθνής αμυντικός έχει δει το όνομά του να “μπλέκεται” με σενάρια περί επιστροφής του στο λιμάνι.

Αυτή τη φορά όμως υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να γυρίσει στον Πειραιά. Και το λέμε αυτό, γιατί εκτός του ότι έχει μείνει ελεύθερος, δείχνει και ο ίδιος ο Τοροσίδης να είναι θετικός στην προοπτική της επιστροφής του στην Ελλάδα.

Από πουθενά πάντως δεν επιβεβαιώνεται ότι έχει γίνει κάποια κίνηση για την απόκτησή του, είτε από πλευράς Ολυμπιακού, είτε από πλευράς ποδοσφαιριστή. Μπορεί όμως και να είναι ένα παιχνίδι τακτικής...

Η ουσία είναι ότι αν οι Πειραιώτες αποκτήσουν τον Τόρο, τότε θα βάλουν στη μηχανή τους έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να βοηθήσει και σε ρόλο κεντρικού αμυντικού, και ως δεξιός μπακ, αλλά και ως ανασταλτικός μέσος.

Είναι γεγονός ότι τη δεδομένη στιγμή ο Τοροσίδης έχει περισσότερες πιθανότητες από κάθε άλλη φορά για να ξαναντυθεί στα κόκκινα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ