ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ποντένσε: "Είμαστε πάρα πολύ καλά προετοιμασμένοι"

CHAMPIONS LEAGUE / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ντάνιελ Ποντένσε εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου κι είπε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα είναι έτοιμοι για τον αγώνα με τη Μπασακσεχίρ.

Ο Ντάνιελ Ποντένσε εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα με τη Μπασακσεχίρ κι είπε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του είναι πολύ καλά προετοιμασμένοι για τις απαιτήσεις της αναμέτρησης στην Τουρκία για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Για το σκορ πρόκρισης που θέλει από τον πρώτο αγώνα η Μπασακσεχίρ και για το γεγονός ότι στέλνουν το μήνυμα πως θα έρθουν στην Αθήνα απλά για... τουρισμό.

"Θα τα πούμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο".

Πόσο έτοιμος νιώθεις εσύ και οι συμπαίκτες σου;

"Είμαστε πάρα πολύ καλά προετοιμασμένοι, βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα, είναι το τρίτο επίσημο παιχνίδι για εμάς".

Ποιο είναι το φαβορί;

"Και οι δύο ομάδες είναι πολύ ποιοτικές. Το απέδειξαν πέρυσι με την απόδοσή τους. Εμείς πρέπει να δούμε το δικό μας παιχνίδι. Είμαστε εδώ για να κοιτάξουμε τη δική μας ομάδα".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ