Οπαδοί του Ολυμπιακού κατέστρεψαν δύο κάμερες τηλεοπτικής μετάδοσης

Κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Αστέρα και εν συνεχεία στο 60' άγνωστοι από την εξέδρα των οργανωμένων οπαδών έσπασαν δύο κάμερες που βρίσκονταν στο πέταλο.

Ωστόσο ένα "εξωποδοσφαιρικό" συμβάν κέντρισε το ενδιαφέρον πολλών κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας  και στις αρχές του β' ημιχρόνου. Τρία άτομα απ' την εξέδρα των οργανωμένων οπαδών επιχείρησαν στο ημίχρονο να σπάσουν μία απ' τις δύο κάμερες που βρίσκονται ψηλά πάνω στο "πέταλο" με ένα κοντάρι, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Όμως, στη συνέχεια ένας εξ αυτών ανέβηκε στο σιδερένιο προστατευτικό και κατάφερε να την ξηλώσει με απανωτές κλωτσιές! 

Κάποιοι απ' τους φίλους του Ολυμπιακού αποδοκίμασαν έντονα τη συγκεκριμένη ενέργεια, όμως κανείς δεν επενέβη απ' τους ανθρώπους ασφαλείας του γηπέδου. Λίγο αργότερα, περίπου στο 60', άγνωστοι - πάλι από το πέταλο των οργανωμένων οπαδών - έσπασαν και τη δεύτερη κάμερα... Πιθανώς οι άγνωστοι να θεώρησαν ότι επρόκειτο για κάμερες παρακολούθησης και ασφαλείας. Ομως στην πραγματικότητα ήταν κάμερες που αξιοποιούνται από τα συνδρομητικά κανάλια για καλύτερες γωνίες λήψης! 

Photo Credits: Eurokinissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Διάσημα κορίτσια φωτογραφίζονται στην τουαλέτα. Γιατί όχι;

Πλένουμε προσεκτικά τα χέρια μας κι εξετάζουμε το πιο παρεξηγημένο trend στο Instagram.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24