ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ομάρ Ελαμπντελαουί: "Απίστευτες ευκαιρίες, απίστευτο αυτογκόλ"

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί μίλησε σε μέσο της Νορβηγίας για το αυτογκόλ του Βούκοβιτς στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, αλλά και για την αντίδραση που είχαν οι φίλοι του Ολυμπιακού.

Στη Νορβηγία βρίσκεται ο Ομάρ Ελαμπντελαουί για τις υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας της χώρας του στο Nations League. Ο Νορβηγός μπακ του Ολυμπιακού μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και το αυτογκόλ του Βούκοβιτς.

Ο Ελαμπντελαουϊ μιλώντας στο " tv2.no" χαρακτήρισε ως κωμικό το αυτογκόλ του Βούκοβιτς σε ένα ματς στο οποίο αν και κυριάρχησε ο Ολυμπιακός, τελικά επικράτησε ο ΠΑΟΚ με 1-0.

"Ήταν ένας αγώνας που κυριαρχήσαμε. Δημιουργήσαμε απίστευτες ευκαιρίες, στις οποίες έπρεπε να είχαμε σκοράρει. Πετύχαμε ένα απίστευτο αυτογκόλ που μας έκανε να χάσουμε αυτόν τον αγώνα. Ήμασταν σαφώς καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο και η ήττα με αυτόν τον τρόπο ήταν πικρή" ήταν το αρχικό του σχόλιο.

Σε ερώτηση για το πως ήταν ο Βούκοβιτς μετά το ματς ο Νορβηγός μπακ του Ολυμπιακού είπε: "Σίγουρα ήταν πεσμένος. Οι οπαδοί μας όμως κατανόησαν πόσο καλά είχαμε παίξει. Κατανόησαν ότι τέτοια πράγματα συμβαίνουν. Ήταν πολύ άτυχος"

Τέλος, ο Ελαμπντελαουί δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την παρουσία του στους ερυθρόλευκους: "Αισθάνομαι πολύ καλά. Έχω παίξει σε όλα τα ματς και αισθάνομαι το σώμα μου πολύ καλά".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ