ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Χωρίς Μπουχαλάκη, επιστροφή Νάτχο

SUPERLEAGUE / ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης δεν μπήκε στην αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα της Κυριακής (14/4, 19.00) με την Ξάνθη. Επέστρεψαν, αντίθετα, οι Μιράντα και Νάτχο, που δεν είχαν ταξιδέψει στο Αγρίνιο.

Από 21 παίκτες απαρτίζεται η αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι της Κυριακής (14/4, 19.00) με την Ξάνθη, ο τελευταίος φετινός εντός έδρας για τους "ερυθρόλευκους". Ο Πέδρο Μαρτίνς άφησε εκτός τον Ανδρέα Μπουχαλάκη, ο οποίος έχει κάνει 18 συμμετοχές στη Super League και 12 σε Κύπελλο και Ευρώπη.

Ο Κρητικός μέσος έχει ενοχλήσεις (σφίξιμο) και γι' αυτό δεν συμπεριλήφθηκε στα πλάνα του Πορτογάλου. Νέα πρόσωπα σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, αυτό με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, είναι οι Μπίμπαρς Νάτχο και Μιράντα, που επιστρέφουν. Όπως αναμενόταν, εκτός έμεινε ο ανέτοιμος Λεονάρντο Κούτρης και ασφαλώς οι Βασίλης Τοροσίδης και Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Ο Ολυμπιακός φιλοδοξεί να συνεχίσει νικηφόρα στο πρωτάθλημα και να πετύχει την έβδομη διαδοχική επικράτηση, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Super League.

Έχουν προηγηθεί οι νίκες με ΑΕΚ, ΟΦΗ, Απόλλωνα, Άρη, Ατρόμητο και Παναιτωλικό, ενώ έχει μεσολαβήσει η αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό που διεκόπη στο 70', ενώ οι Πειραιώτες ήταν 0-1 μπροστά στο σκορ στο ΟΑΚΑ.

Η αποστολή του Ολυμπιακού:

Χουτεσιώτης, Λοντίγκιν, Σα, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Τσιμίκας, Μιράντα, Βούκοβιτς, Παπαδόπουλος, Σισέ, Καμαρά, Νάτχο, Φορτούνης, Ανδρούτσος, Γκιλιέρμε, Μασούρας, Ντίας, Ποντένσε, Γκερέρο, Χασάν, Σολδάνο.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ