ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Θλάση ο Βούκοβιτς, νοκ άουτ 2-3 εβδομάδες

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΝΙΕΒΙΝΟ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΛΕΓΚΙΑ ΓΚΝΤΑΝΣΚ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΝΙΕΒΙΝΟ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΛΕΓΚΙΑ ΓΚΝΤΑΝΣΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάγκος Βούκοβιτς υπέστη θλάση στον δικέφαλο και η επάνοδός του στη δράση εκτιμάται σε 2-3 εβδομάδες. Πλήγμα στον Ολυμπιακό με τον Σέρβο κεντρικό αμυντικό, που χάνει τον πρώτο αγώνα με την Βικτόρια Πλζεν.

Οι φόβοι για τον Γιάγκος Βούκοβιτς επιβεβαιώθηκαν. Ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός υπέστη θλάση στον δικέφαλο στο παιχνίδι με τη Λέχια Γκντανσκ (1-1) και θα μείνει εκτός δράσης 2-3 εβδομάδες.

Τι σημαίνει αυτό; Πολύ απλά ότι χάνει το πρώτο παιχνίδι με την Βικτόρια Πλζεν στις 23 Ιουλίου, στο πλαίσιο του β' προκριματικού γύρου του Champions League.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sport24.gr, ο Γιασίν Μεριά που συμμετέχει με την εθνική Τυνησίας στο Κόπα Άφρικα, είναι πολύ πιθανό να πάρει θέση βασικού στον αγώνα με τους Τσέχους!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ