ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Συμπληρωματική καταγγελία στον Άρειο Πάγο για τις συμβάσεις της ΕΡΤ

Σημαίες του Ολυμπιακού
Σημαίες του Ολυμπιακού EUROKINISSI

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός προχώρησε σε συμπληρωματική καταγγελία στον Άρειο Πάγο για τις τηλεοπτικές συμβάσεις της ΕΡΤ.

Όπως έγινε γνωστό, ο Ολυμπιακός προχώρησε σε συμπληρωματική καταγγελεία στον Άρειο Πάγο αναφορικά με το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και των χειρισμών της ΕΡΤ για τη συμφωνία με την Super League 2.

Επίσης, η καταγγελία αφορά και τη σχέση με τις υπόλοιπες αποφάσεις της ΕΡΤ για τα εν λόγω τηλεοπτικά με σκοπό των "ερυθρόλευκων" να διερευνυθούν ποινικές ευθύνες.

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει καταγγελία σε Άρειο Πάγο και ΕΣΡ, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να υπάρχει διαφάνεια αναφορικά με τις ενέργειες που έχουν γίνει για το θέμα των τηλεοπτικών και τα χρήματα που έχουν δοθεί.

Η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ έχει τονίσει πως τα χρήματα που προσφέρει η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση προς τις ΠΑΕ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα "υπερβαίνει κατά πολύ τα πλαίσια της αγοράς. Η υπέρβαση αυτή είναι τέτοια που καθίσταται εξαιρετικά αμφίβολο εάν μέσω των κυοφορούμενων συμφωνιών καλύπτεται ο καταστατικός σκοπός της ΕΡΤ και εξυπηρετείται το Δημόσιο Συμφέρον".

Θυμίζουμε πως ο ΠΑΟΚ αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με την κρατική τηλεόραση έναντι 7,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο, ενώ το πιθανότερο είναι και ο Παναθηναϊκός να παραμείνει στην ΕΡΤ παρά τις συζητήσεις με τη NOVA.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ