ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού ξανά ο Μπογιατά"

"Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού ξανά ο Μπογιατά"
AP PHOTO/CZAREK SOKOLOWSKI

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, ο Ντεντρίκ Μπογιατά βρίσκεται στα μεταγραφικά ραντάρ του Ολυμπιακού για το μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου.

Ο Ντεντρίκ Μπογιατά είναι παλιός γνώριμος για το ερυθρόλευκο ποδοσφαιρικό ρεπορτάζ. Ο Βέλγος αμυντικός που αγωνίζεται στο σκωτσέζικο πρωτάθλημα με τη φανέλα της Σέλτικ, είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό και το προηγούμενο καλοκαίρι. Οι συζητήσεις όμως μεταξύ των δύο πλευρών δεν είχαν καταλήξει σε γάμο.

Τις τελευταίες μέρες, η "Sundaypost" βάζει ξανά την ομάδα του Πειραιά στο παιχνίδι για τη διεκδίκηση του 28χρονου αμυντικού. Η Σέλτικ εξετάζει το ενδεχόμενο παραχώρησής του και μία θελκτική -οικονομικά- πρόταση μόνο αδιάφορη δεν θα την αφήσει. Βέβαια, το ποσό που φαίνεται ότι αξιώνει η σκωτσέζικη ομάδα για να πει το οριστικό "ναι', δεν υπάγεται στις οικονομικές υπερβάσεις που κατά καιρούς κάνουν οι ερυθρόλευκοι.

Δεδομένου ότι σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο Ολυμπιακός είχε προσφέρει 7 εκατομμύρια στερλίνες το καλοκαίρι και η πρότασή του είχε απορριφθεί με συνοπτικές διαδικασίες, όλα είναι ανοιχτά, καθώς το συμβόλαιό του λήγει το προσεχές καλοκαίρι.

Φέτος, ο Ντεντρίκ Μπογιατά έχει παίξει σε 19 παιχνίδια με τη Σέλτικ ενώ στα αξιοσημείωτα βιογραφικά του στοιχεία εντάσσεται και το πέρασμά του από τη Μάντσεστερ Σίτι, σε όχι και τόσο φανταχτερές εποχές για τον αγγλικό σύλλογο.

Photo Credits: AP Photo/Czarek Sokolowski

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ