ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Στο αεροπλάνο για Ελλάδα ο Πέπε

Ολυμπιακός: Στο αεροπλάνο για Ελλάδα ο Πέπε

Ο ατζέντης του Πέπε έκανε story στο Instagram μέσα από το αεροπλάνο, προαναγγέλλοντας την άφιξη του Πορτογάλου στις 21:30 στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Στις 21:30 στο αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος" αναμένεται ο Πέπε για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Ο 23χρονος Πορτογάλος μέσος αποτελεί τον εκλεκτό του Πέδρο Μαρτίνς για την θέση του Γκιλιέρμε και έρχεται στη χώρα μας για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους Πειραιώτες. Ο ατζέντης του Πέπε έκανε story στο Instagram μέσα από το αεροπλάνο, προαναγγέλλοντας την άφιξη του ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα.

H Γκιμαράες θα βάλει στο ταμείο της 3.7 εκατ. ευρώ ως πάγια αποζημίωση κι άλλες 300.000 ευρώ, ανάλογα με την επίτευξη των στόχων της επόμενης περιόδου. Σε αυτά τα χρήματα προσθέστε κι ένα μικρό ποσό (σ.σ. γύρω στις 500.000) που θα εισπράξει η Μπενφίκα, η οποία είναι σαφές ότι λόγω και των καλών σχέσεων με τον Ολυμπιακό σε διοικητικό επίπεδο και νέας πιθανής συνεργασίας μεταγραφικού περιεχομένου στο μέλλον, έκανε… σκριν για να ολοκληρωθεί το deal.

Ο Πέπε, που είναι "ομόσταβλος" των Σεμέδο και Καφού (εκπροσωπούνται από το γραφείο του Ουλίσε Σάντος), θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με τις αποδοχές του να ανεβαίνουν κλιμακωτά και να προσεγγίζουν το εκατομμύριο τη σεζόν, με τον πρώτο χρόνο να του γεμίζει την τσέπη περί τις 700.000.

Ολυμπιακός: Στο αεροπλάνο για Ελλάδα ο Πέπε
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ