ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Στις 7 Ιανουαρίου η εκδίκαση στο διαιτητικό για την απόφαση της Λίγκας

ΕΠΟ / ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΦΕΣΕΩΝ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΕΠΟ EUROKINISSI SPORTS

Στις 7 Ιανουαρίου αναμένεται να εκδικαστεί η υπόθεση του Ολυμπιακού στο διαιτητικό της ΕΠΟ, όπου ζητά την αναστολή εκτέλεσης της απόφασης της Λίγκας για τη διεξαγωγή της 15ης αγωνιστικής το Σαββατοκύριακο 12-13 Ιανουαρίου.

Ο Ολυμπιακός προσέφυγε χθες (1/1) στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ κατά της απόφασης του Δ.Σ. της Λίγκας για τη διεξαγωγή της αναβληθείσας (λόγω του ξυλοδαρμού του Τζήλου και της αποχής των διαιτητών) 15ης αγωνιστικής το Σαββατοκύριακο 12-13 Ιανουαρίου, σε ημερομηνία δηλαδή που είχε οριστεί ήδη η 16η αγωνιστική.

Ο Κ.Α.Π. αναφέρει ουσιαστικά στο άρθρο 22 παρ. 6, ότι οι αγωνιστικές που αναβάλλονται θα πρέπει να γίνονται σε εμβόλιμες ημερομηνίες, κάτι το οποίο είχε τονίσει και η νομική υπηρεσία της Λίγκας στο τελευταίο Δ.Σ. του συνεταιρισμού. Ωστόσο, τα 13 από τα 16 μέλη τάχθηκαν υπέρ της διεξαγωγής της 15ης αγωνιστικής στις 12-13 Ιανουαρίου.

Στις 7 Ιανουαρίου αναμένεται να εξεταστεί η υπόθεση των Πειραιωτών στο διαιτητικό και πιθανότατα να βγει αυθημερόν η απόφαση, προκειμένου να φανεί αν τελικά θα γίνει αποδεκτό το αίτημα του Ολυμπιακού, προκειμένου να μην μετακυλιστεί το πρωτάθλημα, όπως αποφάσισε ο συνεταιρισμό στην τελευταία συνεδρίασή του.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ