ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Sold out για την πρόκριση

CHAMPIONS LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÔÏÔÅÍÁÌ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÔÏÔÅÍÁÌ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός θα έχει σε ένα ακόμη παιχνίδι τον κόσμο για 12ο παίκτη του. Περίπου 24 ώρες πριν από τη σέντρα στο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα έγινε γνωστό ότι τα εισιτήρια του αγώνα εξαντλήθηκαν.

Η δύναμη του Ολυμπιακού στην προσπάθεια που θα κάνει για την πρόκριση στους "32" του Europa League, στο ματς της Τετάρτης (11/12, 22:00) κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα για την 6η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, θα είναι οι χιλιάδες οπαδοί του που θα κατακλύσουν σε ένα ακόμη παιχνίδι κάθε γωνιά του "Γ. Καραϊσκάκης".

Οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν μόνο νίκη απέναντι στους πρωταθλητές Σερβίας προκειμένου να συνεχίσουν να αγωνίζονται στην Ευρώπη και το 2020 και θα προσπαθήσουν να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα, έχοντας ως 12 παίκτη τον κόσμο της ομάδας που πραγματοποίησε ένα ακόμη sold out.

Τη σχετική ενημέρωση έκανε ο Νίκος Γαβαλάς πριν από τη συνέντευξη Τύπου του Πέδρο Μαρτίνς και του Αβραάμ Παπαδόπουλου ενόψει του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα.

Σημειώνεται πως αυτό είναι το τρίτο κατά σειρά ευρωπαϊκό sold out για τον Ολυμπιακό, μετά τα παιχνίδια με Τότεναμ και Μπάγερν Μονάχου, που είχαν προηγηθεί.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ