Ολυμπιακός: "Ποτέ δεν διαφωνήσαμε με τη διακοπή των playoffs"

Στον Ολυμπιακό υποστηρίζουν ότι ουδέποτε διαφώνησαν με τη διακοπή των playoffs και πως αυτό που ζήτησαν ήταν η σύγκλιση διοικητικού συμβουλίου για να παρθεί θεσμικά η απόφαση ενός τόσο σημαντικού ζητήματος.

Την Πέμπτη (12/3) έγινε γνωστό ότι οι ομάδες των playoffs της Super League συμφώνησαν να αναβληθεί η σέντρα το Σαββατοκύριακο (14-15/3) και πως την Παρασκευή (13/3) θα γίνει σύγκλιση έκτακτου διοικητικού συμβουλίου για να επικυρωθεί η απόφαση, καθώς δεν υπήρξε ομοφωνία. Αυτό που διέρρευσε ήταν πως ο Ολυμπιακός ήταν η ομάδα που διαφώνησε.

Η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ ωστόσο, κατέστησε σαφές ότι ουδέποτε ήταν αρνητική στην αναβολή των playoffs και εξήγησε ότι αυτό που ζήτησε ήταν η σύγκλιση διοικητικού συμβουλίου για να παρθεί θεσμικά η απόφαση ενός τόσο σημαντικού ζητήματος και όχι να γίνει αυτό διά περιφοράς.

Στον Ολυμπιακό υποστήριζαν πως ό,τι γράφτηκε είχε σκοπό να πλήξει την εικόνα της ομάδας. Οι "ερυθρόλευκοι" σημειώνουν ότι έχουν κρατήσει στάση ευθύνης από την πρώτη στιγμή στο θέμα του κορονοϊού και γενικά σε θέματα υγείας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης ο ίδιος έκανε γνωστό ότι διαγνώστηκε με τον ιό, όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού υποβλήθηκαν στις απαραίτητες εξετάσεις, ενώ η ΠΑΕ είχε ζητήσει να μη γίνουν τα παιχνίδια της Εθνικής στις ΗΠΑ για λόγους ανωτέρας βίας.

Το έκτακτο διοικητικό συμβούλιο είναι προγραμματισμένο για τις 18:45.

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.