ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η καλή χρονιά από το... πρωί φαίνεται

SUPERLEAGUE / ΒΟΛΟΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΒΟΛΟΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο εκνευρισμός στον Ολυμπιακό με την όλη κατάσταση και η προετοιμασία για Παναθηναϊκό. Μέσα τελικά οι Βαλμπουενά και Ποντένσε, πονάει και προβληματίζει ο Ελ Αραμπί.

Έγινε και αυτό στο ελληνικό ποδόσφαιρο και έτσι αργά χθες βράδυ και οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ενημερώθηκαν πως την Κυριακή θα γίνει κανονικά το ντέρμπι των αιωνίων με τον Παναθηναϊκό.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, είχε δώσει στους παίκτες του πέντε ημέρες άδεια. Μετά το ματς με το Βόλο και επέστρεψαν στις προπονήσεις στις 28 Δεκέμβρη. Εν αναμονή της απόφασης των διαιτητών, οι ερυθρόλευκοι είχαν ενημερωθεί πως αν δεν υπήρχε αναβολή, το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς, το ραντεβού τους θα ήταν στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη. Όπως κι έγινε τελικά, για να χρειαστούν βέβαια άλλες επτά ώρες μετά για να ειδοποιηθούν πως θα γίνει κανονικά η 17η αγωνιστική, μετά την απόφαση των διαιτητών να αποσύρουν την αποχή τους.

ΑΠΟΡΟΥΣΑΝ ΑΠΑΝΤΕΣ

Δεν ήταν θέμα μόνο του προπονητικού τιμ. Απορούσαν και οι ποδοσφαιριστές με όλη αυτή την ιστορία και πως κυμάνθηκε. Ακόμη και οι Έλληνες, που είναι πιο... μυημένοι σε τέτοιες καταστάσεις. Να μην αναλύσουμε για τους ξένους που το έζησαν και αυτό. Βέβαια, όσο και αν υπήρξε εκνευρισμός, καλούνται να δουν την πραγματικότητα και αυτή τους φέρνει την Κυριακή να αντιμετωπίζουν τον Παναθηναϊκό, στο κεκλεισμένων των θυρών Καραϊσκάκη.

ΜΕΣΑ ΤΑ ΒΑΡΟΜΕΤΡΑ

Από τη στιγμή που το ματς θα γίνει πλέον, ο Πέδρο Μαρτίνς δεν μπορεί να… περιμένει κάτι άλλο όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι. Θα πάει με τους παίκτες στους οποίους μπορεί να υπολογίζει και φαίνεται πως μέσα σε αυτούς, θα είναι δύο βαρόμετρα των ερυθρολεύκων στη φετινή σεζόν.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά και ο Ντανιέλ Ποντένσε ανέβασαν ρυθμό για τα καλά και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα είναι διαθέσιμοι στο ντέρμπι. Δεν θα είναι παράλογο, αν ο Μαρτίνς τους έχει στην εντεκάδα, γνωρίζοντας πως είναι ένα ματς υψηλών απαιτήσεων. Θα γνωρίζει άλλωστε τι θα έχει κάνει την προηγούμενη ημέρα ο ΠΑΟΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης απέναντι στον Άρη και σε πιθανή απώλεια βαθμών του, θα υπάρχει εξτρά κίνητρο για επιστροφή στην κορυφή.

Βέβαια, ο Μαρτίνς περιμένει πως και πως τον Βαλμπουενά, καθώς στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό δεν προκύπτει και η λύση με 4-4-2, από τη στιγμή που ο Σουντανί είναι εκτός με θλάση. Και φυσικά, εκτός είναι ο Γκιλιέρμε, για ένα πιθανό 4-3-3 με τους τρεις γνωστούς χαφ να αποτελούν μια επιλογή.

ΠΟΝΑΕΙ Ο ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ

Αν νόμιζε κανείς πως για τον Μαρτίνς η διαδρομή ως το ντέρμπι θα είναι εύκολη, είναι μακριά νυχτωμένος. Ο Πορτογάλος τεχνικός, είδε τον Ελ Αραμπί να πονάει χαμηλά στο πόδι του και να προφυλάσσεται στην προπόνηση της Τετάρτης. Δεν φαινόταν αρχικά να υπάρχει ανησυχία για την Κυριακή, αλλά με τόσα που έχει δει φέτος, οφείλει να είναι επιφυλακτικός. Δεν θέλει να σκέφτεται απουσία του Μαροκινού φορ ο κόουτς του Ολυμπιακού, ειδικά με το πως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση με τον Γκερέρο και το μέλλον του Ισπανού να είναι αβέβαιο. Του Γκερέρο που τελευταίο γκολ σημείωσε απέναντι στον Παναθηναϊκό, στο ματς του πρώτου γύρου στο ΟΑΚΑ!

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ