ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Πήρε τον 16χρονο Καράκουτη από τον ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός: Πήρε τον 16χρονο Καράκουτη από τον ΠΑΟΚ

Ο Ολυμπιακός έκανε κίνηση-ματ, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον 16χρονο Γιάννη Καράκουτη, ο οποίος θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ελλάδας και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ.

Σε μία κίνηση με ορίζοντα το μέλλον προχώρησε ο Ολυμπιακός, αφού ήρθε σε συμφωνία με τον 16χρονο Γιάννη Καράκουτη για επαγγελματικό συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Ο νεαρός αριστερός εξτρέμ (ύψος 1.82μ) αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, ο οποίος του έκανε πρόταση, αλλά ο ίδιος προτίμησε εκείνη του Ολυμπιακού.

Ο Καράκουτης είναι διεθνής με την Εθνική Νέων, ενώ παρά το γεγονός πως είναι γεννημένος το 2003, αγωνίστηκε με το εθνόσημο στην τελική φάση του Euro U17 που έλαβε χώρα στην Ιρλανδία. Πρόκειται για έναν από τους πιο φερέλπιδες Έλληνες ποδοσφαιριστές με ταχύτητα και έκρηξη στο παιχνίδι του. Γι' αυτό το λόγο, άλλωστε, δόθηκε "μάχη" για την απόκτησή του.

Όσον αφορά στον ΠΑΟΚ, θα λάβει 35.000 ευρώ ως τροφεία για τον παίκτη, ο οποίος αναμένεται να ενσωματωθεί άμεσα στις ακαδημίες του Ολυμπιακού. Θυμίζουμε πως κάτι αντίστοιχο συνέβη και πέρυσι με τον Μάριο Σιαμπάνη, ο οποίος δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Δικέφαλο και αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στους Πειραιώτες.

Photo Credits: PAOK FC

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ