ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Πήγε Ρέντη για θεραπεία ο Φορτούνης παρά το ρεπό

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
Φορτούνης, Ολυμπιακός (eurokinissi) EUROKINISSI

Ημέρα ρεπό η σημερινή για τον Ολυμπιακό, αλλά ο Κώστας Φορτούνης πήγε στον Ρέντη προκειμένου να κάνει θεραπεία για το πρόβλημά του στον αστράγαλό του με στόχο να προλάβει το ματς με τον Άρη (10/3, 19:30).

Ο Ολυμπιακός έκανε το χρέος του στον χθεσινό (4/3) αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, νίκησε εύκολα με 0-2 και παραμένει στο -7 από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.

Εντούτοις, ήταν πύρρειος η νίκη για τους Πειραιώτες, καθώς ο Βασίλης Τοροσίδης υπέστη ρήξη έσω πλαγίου και τίθεται νοκ άουτ για ένα μήνα, ενώ τραυματίας αποχώρησε και ο Κώστας Φορτούνης εξαιτίας ενός χτυπήματος που δέχθηκε στο πόδι από τον Οριουέλα, γι' αυτό και έγινε αλλαγή.

Αν και η σημερινή (5/3) ημέρα περιελάμβανε ρεπό για τους ερυθρόλευκους, ο Τρικαλινός μεσοεπιθετικός πήγε στον Ρέντη, προκειμένου να κάνει θεραπεία για το πρόβλημά του στον αστράγαλό του, με στόχο να προλάβει το κυριακάτικο (10/3, 19:30) ματς με τον Άρη στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή.

Ο αστράγαλος στο δεξί του πόδι ήταν αρκετά πρησμένος από το χτύπημα και γι' αυτό δεν θέλει να χάσει χρόνο και να δηλώσει ετοιμοπόλεμος για τη μάχη με τους φορμαρισμένους κίτρινους του Σάββα Παντελίδη.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ