ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Οι οπαδοί έδιωξαν τους παίκτες και δεν δέχτηκαν το χειροκρότημά τους

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Απογοήτευση κυριαρχούσε στις τάξεις των οπαδών του Ολυμπιακού για την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό, με αποτέλεσμα στο τέλος του αγώνα οι οργανωμένοι να μην δεχτούν τους παίκτες που πήγαν στο πέταλο για να τους χειροκροτήσουν.

Ο Ολυμπιακός στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ισοφάρισε τον Παναθηναϊκό με γκολ του Σισέ, στο ντέρμπι "αιωνίων" του "Γεώργιος Καραϊσκάκης" για την 10η αγωνιστική της Super League. Οι ερυθρόλευκοι μπορεί συνολικά να ήταν καλύτεροι από τους αντιπάλους τους, ωστόσο αυτό δεν ήταν ικανό να "χρυσώσει το χάπι" για την εντός έδρας ισοπαλία με τους πράσινους.

Με το τέλος του ντέρμπι η απογοήτευση των φίλων του Ολυμπιακού ήταν έκδηλη και αποτυπώθηκε με ένα χαρακτηριστικό στιγμιότυπο: Παίκτες της ομάδας κινήθηκαν προς το πέταλο των οργανωμένων με σκοπό να τους ευχαριστήσουν για την στήριξη τους σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, μόνο που έπεσαν σε... τοίχο.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού δεν δέχτηκαν το χειροκρότημα τους και τους ζήτησαν να φύγουν για τα αποδυτήρια, μη μπορώντας να αποδεχθούν το αποτέλεσμα του ντέρμπι. Με τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού να αποχωρούν από τον αγωνιστικό χώρο, εμφανώς προβληματισμένοι από τον τρόπο που κύλησε η βραδιά στο Φάληρο.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ